5 Април, 2022 10:10 1 434 0

Автосалонът в Женева се завръща догодина

  • женева-
  • автосалон-
  • изложение-
  • пекин

Изложението ще се състои през 2023 година след тригодишна пауза

Автосалонът в Женева се завръща догодина - 1

След вчерашната новина, че автомобилния салон в Пекин ще бъде отложен за неопределен период от време, днес организаторите на автосалона в Женева зарадваха автомобилните фенове с новината, че едно от най-популярните мероприятия в света се завръща. След тригодишна пауза, международното изложение ще се състои през 2023 година.

Автосалонът в Женева се завръща догодина

Поради пандемията от COVID-19, провеждането на събитието през 2020, 2021 и 2022 година бе анулирано, но организаторите обещават през 2023 година това да се промени. Женевският автосалон датира още от 1905 година, когато за първи път се провежда подобно събитие в Швейцария.

Автосалонът в Женева се завръща догодина

„Ние пробвахме всичко и се потрудихме много, за да върнем Международния автосалон в Женева през 2022 година“, заяви президентът на организационния комитет миналата година. „Въпреки всички ни усилия, трябваше да се срещнем с фактите и реалността. Пандемичната обстановка не бе под контрол и представляваше голяма заплаха за големи събития на затворени пространства“.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА