21 Февруари, 2023 19:52 3 143 5

Peugeot показва обновеното 508 в петък (ВИДЕО)

  • peugeot-
  • 508-
  • pse

Фейслифтът ще бъде представен и в спортната модификация PSE

Peugeot показва обновеното 508 в петък (ВИДЕО) - 1

Peugeot представи второто поколение на 508 през 2018 година и още тогава моделът бе разпознат като един от най-красивите автомобили правени някога от френската марка. Сега лифтбекът и комбито ще получат фейслифт за който от Peugeot загатнаха с кратък видеоклип по-рано днес.

В него става ясно, че обновеният модел ще пристигне на 24 февруари с леки визуални промени. От компанията загатват и за най-спортната версия, а именно модификацията PSE, която към момента разполага с 1.6-литров бензинов мотор и два електромотора. При тази конфигурация колата разполага с 355 конски сили и 520 нютон метра въртящ момент.

Очаква се обновеният модел да получи променени светлини, решетка и предан броня, както и по-различени графики на задните светлини. Предната част вероятно ще е с по-трапецовидна решетка, докато в интериора вероятно също ще видим промени, вероятно изразяващи се в нови екрани или графики за тях.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чипар

    8 6 Отговор
    Френска прецизност
  • 2 Милен

    7 4 Отговор
    Фен съм на Пежо, но с тези двигатели 1,2 и 1,5 НDI ме загубиха на купе 1500 кг, е лудост
  • 3 Моля?!

    10 0 Отговор
    "в интериора вероятно също ще видим промени, вероятно изразяващи се в нови промени" - смислено изречение!
  • 4 Брабус

    4 4 Отговор
    БЕгай далеч от тези недоразумения..маЧки
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.