Last news in Fakti

23 Февруари, 2023 09:23 2 937 5

Peugeot 206 се „удави“ след успешно спускане на джет в морето (ВИДЕО)

  • джет-
  • peugeot 206-
  • peugeot-
  • море-
  • плаж

Поука: Не правете това вкъщи или в морето

Peugeot 206 се „удави“ след успешно спускане на джет в морето (ВИДЕО) - 1

През годините сме виждали какви ли не начини и какви ли не автомобили при спускане на лодки или други плавателни съдове в морето, но днешният ентусиаст определено е любител на риска. Повечето пъти за тази цел се използват „джипове“ с доказани характеристики, които също понякога не се справят с поставената задача. Комбинацията от мокър пясък и големи вълни не е най-подходящото условие за неподготвен автомобил, а още повече Peugeot 206.

Именно компактният френски хечбек е главният герой във видеото, което може да видите малко по-надолу и което нагледно ни показва защо не трябва да вярваме на колата си твърде много. Кадрите започват с опити на водача на Peugeot-о да вкара ремаркето с джета във водата и след няколко маневри, това успешно е постигнато.

За съжаление, след това идва и по-трудната част, а именно изкарването на колата от морето. Предното предаване, ниският клиренс и скромната дълбочина на газене във вода не изиграват добра роля в случая и можем да видим как колата остава на едно място, а не след дълго фаровете и аварийните светлини спират да светят, вероятно след "удавянето" на двигателя във водата. В следващите кадри виждаме, че няколко мъже се опитват да избутат колата на брега и това изглежда действа, макар клипът да не показва развръзката.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 123456

    12 3 Отговор
    Ами джета да го дръпне - ко толкова ...
  • 3 СЕЛЯНИН

    18 0 Отговор
    Айде на Горубляне...
  • 4 Тъпа работа

    5 6 Отговор
    Ами засмукало е вода през въздушния филтър и адио Рио...щото едни умни инж. тоя въздухосборник са го смъкнали прекалено ниско, от което няма никакъв смисъл. Аз така се удавих в една буря с 306...но оцеля, а Мерца зад нас загина, щото беше дизел...мотора аут.
  • 5 111111111

    2 0 Отговор
    Карма.