Last news in Fakti

9 Септември, 2013 08:00 48 069 49

10-те най-тузарски коли на пазара за август 2013-а

  • mobile.bg-
  • лукс-
  • тузарски коли

Лятото клони към края си, а с него си отива и сезонът за много свръхскъпи и луксозни возила. Предстои едно от най-големите събития в автомобилния свят. На салона във Франкфурт ще дебютират доста нови модели, а много от тях със сигурност представляват интерес за най-богатите и суетни купувачи. За част от досегашните четириколесни любимци е време да сдадат вахтата на следващите бижута. Някои от тях вече се предлагат в най-голямата автомобилна страница в България www.mobile.bg и сайта за безплатни обяви на частни лица Bazar.BG.

Ето и класацията на десетте най-тузарски автомобила през миналия месец:

10. Rolls-Royce Phantom - 399 990 лв. (виж повече)

Rolls-Royce сам по себе си е рядка гледка по пътищата. Phantom с регистрационен номер СА 000001 пък няма как да остане незабелязан даже и на Френската Ривиера. Произведената през 2008 г. лимузина е на едва 10 000 км. Предлага се и на лизинг.

9. Mercedes-Benz SLR McLaren - 430 276 лв. (виж повече)

McLaren Automotive и Mercedes-Benz успяха да продадат 1 151 екземпляра от SLR. В крайна сметка двете компании така и не осъществиха първоначалните си планове пласират по 500 бройки годишно, за да си избият инвестицията. Това обаче само превръща суперкара с мощност 626 к.с. в още по-рядък и желан фетиш.

8. Ferrari 458 Italia Spider - 438 097 лв. (виж повече)

Топлите летни дни са към края си, но едно открито Ferrari винаги може да бъде "поразтъпкано" за завист на зяпачите. Тази 458-ица в класическо червено е съвсем новичка и е изминала само 2 460 км. Гаранцията важи до 2016 г. и може да бъде доставена без ДДС за всяка фирма с валиден EC VAT.

7. Mercedes-Benz S600 L  - 486 994 лв. (виж повече)

Черната S-Klasse си търси нов собственик вече доста време. Бронирана е по стандарта B7-Z, който гарантира неуязвимост при обстрел с оръжие с калибър 7.62 × 51 мм. Шестлитровият V12 развива мощност 517 к.с. Колата е на 74 000 км и се намира в България. Цената е намалена от 631 397 лв.

6. Lamborghini Aventador - 508 508 лв. (виж повече)

Най-евтиният от общо четирите Aventador-а в mobile.bg се продава за малко над половин милион лева. Километражът на оранжевото Lambo сочи пробег от 13 500 км. Колата е произведена в края на 2011 г. и се намира в Белгия. Ускорява до 100 км/ч за 2.9 секунди.

5. Rolls-Royce Phantom Drophead Coupe - 599 900 лв. (виж повече)

Ако съществува по-впечатляваща гледка от Rolls-Royce, това несъмнено е открит Phantom с две врати. Грамадният кабриолет с мощност 460 к.с. е произведен преди три години. Предлага се и на лизинг.

4. Lamborghini Aventador LP 700 - 625 856 лв. (виж повече)

Числото в индекса LP 700 отразява мощността в конски сили. Този оранжев Aventador е на 18 000 км. Произведен е през август 2011-а и може да се вземе на лизинг до 5 години.

3. Lamborghini Aventador LP 700 - 762 760 лв. (виж повече)

Онези купувачи, които държат на нулевия пробег, трябва да погледнат този черен Aventador. Използван е единствено като изложбен експонат за салони в Северна Америка. Има две години гаранция и се предлага на лизинг до 7 години.

2. Lamborghini Aventador - 782 838 лв. (виж повече)

Най-скъпият Aventador през изминалия месец също е оранжев. Произведен е през април, което значи, че е използван само това лято, по време на което е навъртял 3 800 кг.

1. Mercedes-Benz S500 L - 952 799 лв. (виж повече)

Шампионът за месец август е бронирана лимузина на базата на новата S-Klasse W222. Описанието съдържа около 20 реда текст с допълнителна информация за екстрите отделно от стандартните. Брониран е по стандарта B6, който гарантира защита при обстрел с муниции с калибър 7.62x54R, стига да не са бронебойни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Петър Петров

    4 3 Отговор
    Както винаги Мерцедес с най-много представители . В тази класация липсват кошове !!!

    Коментиран от #4

  • 2 Христо Шуманов

    9 3 Отговор
    Наякой ми обесняваше в статията за "А8 навършва 20 години", как Мерцедес не могли да правят лукс, как това само се отдавало на англичаните(германците от бмв) и такива глупости... не искам да се изказвам толкова крайно, но искам да погледнете ролса който е на 10 място или дори другия на 5 и да ми кажете не се ли чувствате като в крайслер 300с. И да погледнете интериора на С класата която можете да си я вземете със същия интериор и за 150 хиляди... без да е бронирана... харесвам ролс, но интериора им никога не ми е допадал и не виждам какво толкова луксозно виждат хората в него. И искам да ви кажа, че S pullman гаранция ви давам, че ще е достоен конкурент на ролс, ако не и по-добър.. вече знам, че немците са си направили добре сметките.

    Коментиран от #5, #6

  • 3 PIRANHA

    4 4 Отговор
    Както винаги и сега се вижда, че има само 2 марки коли: Мерцедес и всички останали
  • 4 Maurice

    0 4 Отговор

    До коментар #1 от "Петър Петров":

    Както винаги не можеш да боиш до 4 и да препбоиш, че Ламборгини Авентадор е най-представения в топ 10.
  • 5 Mercedes-Benz

    4 4 Отговор

    До коментар #2 от "Христо Шуманов":

    Казват че Ролс Ройс бил добър, щото така са чули. Да не мислиш, че са се качвали или притежавали??? Ако бяха добри нямаше да фалират и после да ги купят германци. Ролса е една 7-ма серия в по-лачени ламарини (макар че не виждам нищо кой знае кво във външността му наподобяваща кутия за обувки с обли ръбове). Преди няколко дни прочетох че в Ролс се возел елита на света, да ако под "елит" визирате вмирисани арабели, маймуноподобни африкански диктатори, индийски махараджи и англичани с розова кожичка като прасенца и любимите ми кривоноси с високо чело, големи уши, изгърбени, подли евреи (понеже поради ред причини не обичат немското,ама уви пак са принудени да се возят сега в немска кола с друга ламарина хахаха ). Все пак нека не забравяме коя марка пуска първия автомобил в света и кога идва Ролс Ройс на бял свят.

    Очакват се много минуси от гневни "собственици" на Ролс Ройс! В тоя сайт само такива влизат, няма човек с обикновена кола, всичко са карали и знаят!
  • 6 Maurice

    1 3 Отговор

    До коментар #2 от "Христо Шуманов":

    Понеже си БЕДЕН, няма как да знаеш, че интериора на Ролса се прави от най-скъпите и качествени материали, без имитации и компромиси. Това, че в масовките се вграждат футуристични електроники за 1000 евро, не ги прави крале на бала! Ес клас наистина е автомобил, който си има всичко нужно за взискателни хора, но не може да зодоволи снобските изисквания на онези с многоцифрените банкови сметки.
  • 7 Николай Стоянов

    0 2 Отговор
    Връзките на обяви номер 10 и номер 5 са към един и същи автомобил в различни сайтове с цена 600 000 лв.

    Коментиран от #8

  • 8 Maurice

    0 2 Отговор

    До коментар #7 от "Николай Стоянов":

    Ноу си тъп Саше!!
  • 9 Димитър Георгиев

    0 2 Отговор
    и ролса е един и същ
  • 10 Ники Николов

    1 2 Отговор
    факт е че има много богати хора и те просто трябва да демонстрират богатство и затова има скъпи коли за да може милиардерите да покажат че са такива кола която струва 100 000 се продава за милион за да се знае че е за милионери , иначе какво ще ги правят милионите и как ще натрият носа на бедните
  • 11 Николай Стоянов

    0 2 Отговор
    #8 Много си тъп Maurice, сега линка вече е поправен.
  • 12 Иван Господинов

    5 6 Отговор
    Ама вие верно ли и на Ролса намерихте кусури Тоя автомобил не е просто средство за придвижване той е произведение на искуството на колела. Изобщо Ролс на живо виждали ли сте ? Няма такава могъща аристократична осанка. Паркиран до най-наточените s-класи ги прави да изглеждат като някви жалки служебни автомобили на подчинените. Интериора му е убийствен, качеството на материалите е фантастично, изработката и детайлите му са все едно правени под микроскоп в най-луксозната бижутерия. Двигателя му е инжинерен шедьовър . Всичко в тая кола е толкова перфектно и на толкова високо ниво че няма как тоя който седи вътре да бъде обикновен човек. Разберете го веднъж завинаги - не се раждаме равни. Някой хора от рождението си живеят такъв живот че ние не можем и да си представим до колко огромни са възможностите им. Тия хора владеят света , решават съдбите на хиляди хора и стоят много високо в йерархията . За тях се правят тия коли . За тях са и безумно скъпите дрехи, часовници, дворци , картини и изобщо лайвстайл. Така живеят хората с възможности които ценят лукса. Какво разбира един прошлаяк с месечна заплата колкото полирането на едната джанта на Ролса . Разбира колкото прасе от кладенчова вода - точно толкова

    Коментиран от #13, #14

  • 13 PIRANHA

    3 5 Отговор

    До коментар #12 от "Иван Господинов":

    Абе, ама ти верно ли НЕ намирап кусури на ролс-а? Няма по-грозно квадратно-правоъгълна кола направена за сноби с пари които не правят разлика във формите на дадената кола, а само по нейната цена! Един вид за тях колкото по скъп е един автомобил, толкова той е най-добър, е аз лично бих казал следното за себе си: Колкото и пари да имам ще си карам S-class пред прехвален правоъгълник с иначе двигател шедьовър! Лек ден господин многознаещ!
  • 14 PIRANHA

    2 5 Отговор

    До коментар #12 от "Иван Господинов":

    От AutoBild, написаха следното и според мен си разбират от работата, S-class w222 е ЕТАЛОНА за бизнес клас към когото трябва да се стремят всички останали производители на автомобили по света! Когато фактите говорят и ролс ройс мълчи с чадърчето във вратата
  • 15 Ianaki Petrov

    4 6 Отговор
    Аха, на изложение може да седнете в Ролс Ройс, има 20 каталога от по 200 страници + сертификати за всички материали вложени вътре, килим за 60 000 евро и толкова благородни материали че седиш и мълчиш после, а след това като седнеш в най-луксозната S класа, все едно си седнал във дачия че и по-зле. А некадърниците от Ауто Билд кво да кажат? Аз досега за 15 години веднъж не видях да класират не-германска кола на първо място в нещо. Американците, Японците и Англичаните обаче яко оплюват германските таратайки и ги наричат компромисен вариант...
  • 16 Ianaki Petrov

    3 7 Отговор
    А и още нещо, като бях преди няколко месеца във Хонг Конг, и там на летището на един от обикновените изходи се редят таксита и шътъли S класа А8 и 7-ма серия, поглеждам към един от вип изходите - новото Мазерати Куатропорте, Ролс Фантом, Ролс Дропхед Купе, Астън Рапид, там таксита не пускат, ясно ли е? хаха И после пред ICC center гледам пак същите коли там, и си викам някой български селинджър с германската кошница да се домъкне тук да обере срамовете, вижте има аристокрация и такива които я имитират, нека мерцедес, ауди и бмв да продължават с имитациите, лошо няма, след 100 години може и да се научат, но докато правят таксита или поне ги вземат за такива, няма да се класират хахаха
  • 17 Ianaki Petrov

    2 7 Отговор
    Мазерати, Ролс и Астън таксита не съм виждал все още, а вие? И дори някой някъде на направи ще е една бройка, а не като S класата - масово, ама пожелавам ви някой ден и повече от такси да стане, да порастне един вид хахахахаха
  • 18 Ianaki Petrov

    2 7 Отговор
    Абе Ролса рядко паркира до S класи щото той покрай таксита не стои по принцип, но наистина изглежда много гордо и величествено с тая огромна муцуна в сравнение с германските таксита хаха
  • 19 Ianaki Petrov

    2 6 Отговор
    И да не забравите, в мерцедес се вози цар киро, а в Ролс-Ройс се вози английската кралица, ние за нещастие сме по-близо до на цар киро манталитета та затова сме такива фенове на германските таксита, но какво да се прави, аз съм срещу правилата. НЕ на такситата с кръгли емблеми! Те са за цар киро

    Коментиран от #23

  • 20 Йордан Стойнов

    4 3 Отговор
    В Ролс Ройс се залага на аристократичността, а този термин обикновено се свързва с консерватизъм (поне имам такива наблюдения и аз самия също с това го асоциирам). Затова интериорът няма как да е пълен с IT играчки, както Мерцедес, БМВ, Ауди и др. Вижте, че и къщите тип "аристократични" не са като тези на холивудските звезди, отвсякъде да изкачат монитори, технологии и т.н. Мисля, че е нормално да е такъв, а и на мен ми харесва.
  • 21 Пича-от КраштестАгенцията

    3 3 Отговор
    Янаки Петров така като гледам ти си един злобен лумпен с 20 годишен опел който плюе по голямата немска тройка защото такива коли май само в интернет е виждал и не може да си позволи ти ако се качиш в една S класа дори и 126-ца ще престанеш с коментари и с глупостите дето си бил в Хонг Конг а що се отнася до Ролс Ройс-нищо повече от БМВ 7-ца ти да не мислиш че баварците са малоумни да направят колите на една дъщерна фирма която благодарение на тях съществува ще сложат повече екстри от колкото в техните коли и при това в а8 стана на 20 години четох че казваш 220-S клас е най малоумният модел на Мерцедес с орнаменти и дръжки от Е-клас хаха кога се качва в 220 и в е класа че да изказваш компетентното си мнение закърпи си изгнилият опел и недей да коментираш коли за които само може да сънуваш да се возиш в тях аз имам 220 Ес320цди 2003 година направо кола мечта с екстри за които само можеш да си мечтаеш да притежаваш в твоята таратайка и колата е мн здрава и е с дизайн който няма да изглежда стар и след 15 години докато ролса са с един грозен дизайн който на нищо не прилича а номер 1 мисля че заслужено си е номер1
  • 22 Кристиян Костадинов

    2 1 Отговор
    ха ха 2. Lamborghini Aventador
    по време на което е навъртял 3 800 КГ.
    тез килограми как се навъртат М
    Да разбирам че това е незначителна грешка при набирането но не мога да се сдържа
  • 23 PIRANHA

    2 2 Отговор

    До коментар #19 от "Ianaki Petrov":

    Нали се сещаш, че кралицата се вози в скапания ролс защото е рушвет, а не защото е платила за него! Пич престани да пишеш глупости, че нищо не излиза на яве бил си в таджикистан и си видял бил еС класи таксита, и мазерати и ролс ройс, ама дали си бил, ама дали си видял ние няма как да ме сигурни в това, че един злобен тийн си пуска постчета... това не е нужно да отидеш до другия край на света, защото ако си в БЪЛГАРИЯ ще видиш всяка една МАРКА И МОДЕЛ кола произведена някога и никога не съм чул и видял някой да оплюва Мерцедес дори и ролс ройс нали така ? Все пак Мерцедес владее небесата пътя и водата! Мерцедес единствено и само се противопоставя на европейския съюз, за да предпази клиентите си от евентуален взрив от скапания американски фреон и вкарва най-много иновации в АВТОМОБИЛОСТРОЕНЕТО ИЗОБЩО и спирам да пиша само и единствено да ти остане малко въздух да понапишеш още 20 ПОСТА!
  • 24 триста итридесети

    2 1 Отговор
    ролса си е ролс, мерцедеса - мерцедес, конкуренция при тях няма, това са диамантите на автомобилостроенето, s-класата е по-масова, и според мен губи малко от това, ако трябва да си избера - ще взема ролса, по-различно ми изглежда, а най-добре да имам и двете, дет рекъл един: "не искам много, просто всичко", и аз така - барабар с ламбото и ферарито, между другото като се замисля -- НАИСТИНА ДРУГИ МАРКИ НЕ ИСКАМ, е и едно 335д ей така за гарнитура :)
  • 25 Борис Георгиев

    2 1 Отговор
    Ей то тука големи познавачи голямо чудо ве....................Айде сега всеки да си пусне снимката на колата застанал до нея с отворена шофьорска врата и ключовете в ръката.Да видим първо кой каква кола кара и кой колко коли има.Аз тука имам чуството че съм във форума на милионерите........
    От днес 09.09.до 25.09.2013 г приканвам всички които са истински мъже и се раздават по форумите да си публикуват снимката на СОБСТВЕНИЯ си автомобил във форума на ФАКТИ.Ако иска модератора може да измисли един линк или таб за всички независимо дали са с ник нейм или с истинското си име като мен където всеки да си публикува снимката на колата(колитЕ).
    Написал съм 25 защото се прибирам в Бгто на 22 и ми трябват два дена да си оправя нещата.
    Който е ЗА тази идея да гласува с + и респективно с - ако не я одобрява.
    Наздраве
  • 26 Ianaki Petrov

    1 1 Отговор
    Казвай къде да го постна? Или на email направо да пращам, и снимки на хонг конг ще ви пратя и на S класи таксита. А тоя по-надолу, боли ме фара дали вярваш или не вярваш, дай поща да ти пратя снимки, ама ти пак ще измислищ нещо оригинално по бедняшки да ми кажеш че не е моя и това не съм аз сигурно, да си снимам малкия талон? Би трябвало аз да съм тийн ахахахаха /на 30 години съм/, защото не харесвам германски коли? Ами допусни тоя път с малкото си мозък че съм се возил в доста по-луксозни коли от германските, дори на едно по-голямо изложение да отидеш ако ти работи ценностната система ще разбереш. А колко да уважавам кола дето я ползват за такси? Чакам email, да пратя снимки на колата ми с ключовете в ръката и от хонг конг.
  • 27 Ianaki Petrov

    1 1 Отговор
    Или ако се занимавам с търговия и редовно пътувам до Хонг Конг какво правя в тоя форум? Ми коментирам си. Или всеки който не харесва германски коли не трябва да пише тук, ами само седни в мазерати или бентли и после ми кажи за S класата, ще ти изглежда като шкода. Вземи едно Ферари или Ламборгини, 150 евро за 20 мин във Castelfranco Emilia между болоня и модена покарай малко и не ми казвай после че някой мерцедес, бмв или ауди ще ти направи впечатление някога отново. Или и за това лъжа? За да смяташ че германците са някакъв връх в автомобилостроенето трябва да си меко казано много ограничен и прост, и със сигурност да не си сядал дори в истински луксозна кола...

    Коментиран от #45

  • 28 naroden chovek

    0 3 Отговор
    Ianaki, kak taka si se vozil v po luksozni avtomobili ot nemskite, kato nai - luksozniq avtomobil v sveta e Maybach-a ?
  • 29 Ianaki Petrov

    1 2 Отговор
    Кво? тия не фалираха ли щото Lexus LS600h L всяка година ги биеше по лукс във всички сравнения а цената на майебах беше 3 пъти по-висока от на Лексус, в смисъл, то майебах беше разширена и удължена S класа, с този бидон мерцедес се опитаха да видят колко прости хора съществуват на този свят и ще се набутат да си купят дълга S класа за 3 пъти повече пари? Е не бяха много, явно тъпите хора са се изчерпали та майбах взеха че фалираха щото той и лукса им беше толкова, мнооооого далеч от Мазерати, много далеч от Бентли и въобще не искам да го сравнявам с Ролс Ройс щото е обидно за англичаните да ги сравнявам с фалирали германски ментета като майебах.
  • 30 Ianaki Petrov

    1 2 Отговор
    Иначе на изложение и във майебах 62 съм влизал, верно е много по-зле като лукс от Lexus LS600h L, нормално е че фалираха, те просто нищо не предлагаха за тия пари.
  • 31 Ianaki Petrov

    1 3 Отговор
    Кво беше, те мерцедес очаквали със пускането да правят по 2000 продажби на година, пък продали 157 ахахахаха и в същото време Ролс Ройс продаваше по 3000 бройки на година дето са им по-скъпи колите от на майебах. Ханс тръгнал да прави лукс и резултатът - ФАЛИТ баРТ ми ФАЛИТ, ама ако ги бяха пуснали на сносни цени в албания и българия а? СичкотУ сиганин щеше майебах да кара аааа няма 6-5
  • 32 naroden chovek

    3 1 Отговор
    Тоя верно е голям филмар и усещам че най - много си се качвал на дедовия ми. Един път се обадих и не мисля повече да го правя, защото тръгна ли да споря с теб трябва да падна на твоето ниво а то е доста ниско, което се забелязва от всички !
  • 33 Ianaki Petrov

    1 3 Отговор
    Е те всички забелязват само германски каруци, нормално е да ви е ниско нивото ама не се притеснявай, майбах са най-луксозните ФАЛИРАЛИ автомобили, произведени на базата на ултра остаряла генерация S класа че и в същия завод. Ама като ги има такива като теб, че и се опитваш да сводничиш на дядо ти, няма да свършиш добре, да знаеш

    Коментиран от #40

  • 34 Ianaki Petrov

    0 3 Отговор
    народен човек
  • 35 Sevdalin Vasilev

    1 2 Отговор
    http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/4/4a/Rolls-Royce_Drophead_Coup%C3%A9_interior.jpg
  • 36 Sevdalin Vasilev

    2 2 Отговор
    Vijte mu interiora na Rolls-a .. kato na jigula e
  • 37 Ianaki Petrov

    2 1 Отговор
    Мда, ето още една жигула

    http://www.trendzcar.com/wp-content/uploads/2012/03/2013-Rolls-Royce-Phantom-Extended-Wheelbase-Wheelbase-Interior-2.jpg
  • 38 Ianaki Petrov

    1 2 Отговор
    И тука една жигула има,
    http://static.cargurus.com/images/site/2008/08/21/07/41/2008_rolls-royce_drophead_coupe-pic-40170.jpeg
    просто веднъж да седнеш на изложение вътре и разбираш че има тъпи германци дето имитират лукс, но ултра лукс могат да правят само и единствено англичаните, то просто е вижда че е много по-благородна кола, и знаеш всеки един детайл от кой край на света идва, но спокойно, като си купиш S класа също знаеш - ЦЯЛАТА Е ОТ МЕКСИКО АХАХАХАХАХАХАХА Освен ако няма и някоя друга част от завода в китай.
  • 39 S Bogomilov

    0 2 Отговор
    Чета ви коментарите и се чудя, абе това българина бил голям разбирач бе. Някой си направил някаква измислена класация и сега разбирачите ще се изядат - голям смях, няма що....Има една истина, че най добрата кола е коя????? Айде да видиме дали ще се сетите....аме не...това е НОВАТА КОЛА пък било Шкода или Рено. Всичко друго е суетня и показност. Хората на запад си карат новите коли и им дреме за ролсове или тем подобни.
    Хайде сега да ги видиме разбирачите какво ще кажат.
  • 40 PIRANHA

    0 2 Отговор

    До коментар #33 от "Ianaki Petrov":

    Пич, пич, пич... спирай наркотиците, че ако напишеш още 2 поста ще се побъркам от смях с тебе, а ти ще останеш без нервна система! Погледни си 20-те безмислено написани постове и сам ще си кажеш: "Абе аз съм доста голем баламурняк"! Искаш или не ролс ройс е кола за тъпи сноби с пари и си купуват скапания фантом само защото искат да покажат, че имат повече пари от другите богаташи, които залагат на еС класи! Благородни материали.... да бе знаеме ние колко са добри материалите, особено ти си такъв баламурник, че каквото ти се изрекламира и промотира, ти си литнал да го закупуваш, спира те само и единствено липсата на 1.5 милиона, за да се докажеш като защитник на "скъпата ти снобарска кочина" струваща колкото 6-7 еС класи, и накрая се чудиш защо си дал толкова пари като чадърчето не кара колата и е дадено в класацията за най-безмислени екстри вградени в автомобил! Дай ми списък с иновациите направени от РОЛС РОЙС и аз лично ще ти дам списък с направените от МЕРЦЕДЕС, да видим на везната марка срещу марка кой какво е дал на АВТОМОБИЛОСТРОЕНЕТО!!!
  • 41 Germans Suxxx

    1 2 Отговор
    Хаха , искам да ти видя иновациите на щутгартските кенефи? Нито една не е тяхна, всички са измислени от други компании, а мерцедес ви заливат с реклами и вие вярвате? аз Ролс нямам, нито пари за Ролс, ама на изложение съм сядал в такъв, и после като седнеш в най-луксозното изпълнеие на S класа, все едно сядаш в дачия логан. 10 кила каталози има в Ролс-а, че дървото идва от единия край на земята, килима от другия и т.н и само килима който е ръчна изработка струва колкото нова S класа бе, ти докосвал ли си такъв? Не е нужно да си купуваш такава кола, има изложения, можеш да ги сравниш ако ценностната ти система работи. Колкото до чадъра, английската кралица предполагам не обича да я вали, докато в S класата няма, щото ахмед доган и цар киро нямат нищо против да ги вали.
  • 42 PIRANHA

    0 3 Отговор
    Още един дето нищо не знае, а пише... докато от Щутгарт правят иновациите ролс ройс търси ръчно тъкани килими и копира иновациите на точно тези които плюеш!
  • 43 Germans Suxxx

    1 1 Отговор
    И още нещо, когато Ролс Ройс са возили богатите хора, овчарската компания мерцедес още не е била създадена, ясно ли е? Или не знаеш кога са създадени двете марки? Когато тъпите хансове създават магарцедес, Ролс вече имат 20 годишен опит в производството на ЛУКСОЗНИ автомобили. Наистина ми се иска понякога да мога да покажа на някой от лумпените тук как новата S класа чака боядисана като такси пред обикновен изход на летището в Хонг Конг а пред VIP изхода чакат само бели и черни Ролс Ройс Фантом, да видя кво ше кажат лумпените тогава. Ма друго си е S класа произведена в мексико, в сравнение с Ролс произведен в англия.
  • 44 Germans Suxxx

    1 1 Отговор
    В щутгарт правят точно толкова иновации колкото в албания космически кораби, даже малко повече, S класа от 1978 ли беше нещо такова дето вкара за първи път в серийно производство разни разработки, уникално оборудвана с 80% разработки на крайслер ахахахахахаха тъпаци, добре че са другите че щяха да видят иновация хансовете някой друг път.
  • 45 Йордан Стойнов

    0 3 Отговор

    До коментар #27 от "Ianaki Petrov":

    Ianaki, само да ти кажа, че в Швейцария видях Bentley такси. Сега дали и тази марка ще ти падне в очите? Доколкото знам има и Lamborghini такси. Понеже използват S класа за тази работа и край, това е най-голямата кочина. Чудя се как може така да разсъждаваш? Хората са решили, че по този начин ще създадат по-голям комфорт на клиентите си. Да не си мислиш, че и тук в България, ако таксиджиите имаха повече пари, щяха да карат Дачия?
  • 46 Йордан Стойнов

    0 3 Отговор
    Седя си и се чудя защо наричате Ролс Ройс английски автомобил, като от 2003 става дъщерна на БМВ? Следователно Phantom и Ghost са произведени от немците. Освен, че в миналото компанията е била английска, не знам какво общо имат англичаните с нея в настоящето??
  • 47 Germans Suxxx

    1 1 Отговор
    Ами да де, и аз съм виждал Бентли и Ролс такси, по една бройка, което си е уникално ама друго си е да видиш как прииждат 30 S класи таксита а? И в гърция има тааксита S класи, а дали има бентли? абе навсякъде има S класи, а в колко държави има Бентли и Ролс таксита а?

    И Бентли и Ролс въобще не са произведени от немците, просто щото се произвеждат в Англия от англичани.

    Това е все едно сега ти да имаш 10 милиарда евро, да ги налееш във филипс в холандия за производството на някакъв продукт филипс и понеже ти си налял парите, всички да кажат че е български? Ами по-скоро не, германски БЕШЕ майбах, той се правеше в германия от германски работници, затова и фалира, те милите там са безидейни. Ролс Ройс и Бентли излизат от английски заводи и са английски марки, а кой е глупавия донор? Ами днес са германци, утре може да са американци, толкова. Дори частите им са уникални, т.е никое бмв или фолксваген, ауди и т.н не ги ползват, те са си само за Ролс и Бентли, отляти/произведени и сглобени в англия, от какъв зор ще са германски? Все едно каменица да е американска бира щото е собственост на Молсън Коорс, малко криво ги гледате нещата, недейте така.
  • 48 Germans Suxxx

    1 1 Отговор
    Някои автомобили ползвани за таксита например Тойота и Хюндай струват около 40 000 лв, чисто нова S класа някой базов модел е около 135-140 000 лв, т.е S класата си има добра прогодност за такси, просто ще си изплати парите 3 пъти по-бавно, а може би не? Може би хората ще искат да се возат на S класа такси повече отколкото на Тойота? И ще излезе че е по-рентабилно да купиш S класа за такси а? А как се връзва Ролс с работата на такси, при цена около и над 1 000 000 лв малко трудно ще стане, но швейцария е богата държава, те могат да си позволят да вложат тия пари за реклама в един Ролс или Бентли, арабите също, но до там, S класата може да мине за такси на много места в много бройки, Бентли и Ролс на малко места в по 1 бройка и това е, разликата между ултра лукса /Бентли и Ролс/ и обикновения компромис с лукса /S класа, бмв 7, или ауди а8/
  • 49 Симеон Тасев

    0 0 Отговор
    искам ги всичките