Last news in Fakti

21 Март, 2023 10:24 2 117 3

Cadillac се опитва да „открадне“ собственици на Tesla с хитър ход (ВИДЕО)

  • cadillac-
  • tesla-
  • lyriq

Представители на бранда са паркирали тестови автомобили на зарядна станция на Мъск

Cadillac се опитва да „открадне“ собственици на Tesla с хитър ход (ВИДЕО) - 1

Представители на Cadillac измислиха ефективен и хитър начин, за да накарат собственици на Tesla да изпробват електромобила им. Преди около година американците пуснаха на пазара електрическия Lyriq и от тогава луксозния бранд е в сериозна битка за клиенти. Толкова сериозна, че представители на Cadillac са закарали тестов автомобил на зарядна станция на Tesla и са предлагали безплатно пробно кръгче.

Това се случва на зарядна станция в Китай и според видеото и снимките, които виждаме, няколко човека са приели офертата. Въпреки, че повечето хора са настроени положително към този рекламен ход, то има и много които критикуват тази стратегия за директен маркетинг.

Въпреки тези мнения, това не е първия подобен ход на автомобилен производител, който иска да си спечели клиенти директно от Tesla. През 2019 година подобен ход бе направен и от Audi с актуалният тогава e-tron, който бе паркиран на зарядна станция на Мъск.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 син либераст

    9 4 Отговор
    Продавам моят Тесла, защото Елон се обяви за Републиканец, и вече не изповядва моите ценности. Купувам Кадилака, защото рекламата му е как го шофира чернокожа.
  • 2 Факт

    2 8 Отговор
    Кафиоак са топ чукове всичко американско е топ на технологично ниво

    Коментиран от #3

  • 3 Тод

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "Факт":

    Затова ли японските марки са най-продаваните коли там?