Last news in Fakti

11 Април, 2023 12:20 31 444

София ще бъде домакин на най-мащабното изложение за каравани, кемпери и мобилни къщи на Балканите

  • кемпер-
  • кемпери-
  • каравани

CAMPERISIMO CAMPER EXPO те очаква пред IKEA на 21- 23 Април

София ще бъде домакин на най-мащабното изложение за каравани, кемпери и мобилни къщи на Балканите - 1

За трети пореден път Camperisimo организира най-голямото изложение на Балканите за нови модели кемпери, каравани, мобилни къщи, ифойлове, електрически велосипеди, лодки и богата гама аксесоари за тях. Тазгодишното издание на CAMPERISIMO CAMPER EXPO ще се проведе на площ от над 5000 квадратни метра в открития паркинг между IKEA и Ring MALL в София. Датите са 21-23 Април, 2023г., от 10:00 до 19:00 часа.

Ела и влез в най-новите модели кемпери на водещи световни брандове, като Dethleffs, Sunlight, Mobilvetta, Chausson, Fleurette, Laika, Burstner, Carthago, Giottiline, луксозни каравани на лидерите Knaus и Adria, електрически велосипеди Econic One, ифойлове SiFly и лодки ZAR Formenti.

Виж отблизо премиерния за България суперван Karmann Dexter 570 4x4 Limited Offroad edition, както и най-новото от портфолиото на Camperisimo - екологичните и дизайнерски мобилни къщи “Tiny House” които се отличават с впечатляващ интериор и революционна лекота за придвижване и позициониране.

Всички посетители на CAMPERISIMO CAMPER EXPO пред IKEA ще имат възможността да пробват късмета си и за спечелването на една от над 555 уникални награди!

Тази година организаторите са подготвили щедри подаръци

● Седмица “All inclusive” с кемпер

● 50 уикенда в новооткрития български кемпер къмпинг “Terme di Hissar”

● Електрическо колело Econic One

● 555 ваучера по 100 лева за наем на кемпер от Camperisimo

● Градински комплект от IKEA

Посетителите на Camper Expo ще имат възможността да разгледат най-новото попълнение в портфолиото на Camperisimo - къщата на колела Tiny House. Тя е изработена изцяло от смърчова дървесина върху шаси на каравана, с метален покрив и носещи конструкции, мобилната къща се отличава с минималистичен дизайнерски интериор и екстериор и с впечатляващи мобилност и лекота на преместване и позициониране. Camperisimo Tiny House е екологична, модерна, произведена в хармония и с уважение към околната среда и в съответствие с популярния тренд за природосъобразен и свободен начин на живот. Дървото от смърч, основен градивен материал на мобилната къща се използва също и при изработката на корабни мачти, поради естествените си характеристики, като лекота, земетръсна устойчивост, ниски нива на влажност и липса на риск от заразяване с паразити, висока адаптивност към температурни амплитуди, годност за пълно рециклиране, без остатък. Тези предимства на основния материал при изграждането на всички модели Camperisimo Tiny House са причината и да са най-добрите на пазара.

Мобилните къщи Camperisimo Tiny House се произвеждат в над 10 основни модела, в зависимост от желаната големина и вътрешно разпределение, като на Camper Expo пред IKEA ще имаш възможността да влезнеш в 8-метрова къща, модел “Sofia” на два етажа, с кухня, баня и тоалетна, сервизно помещение и просторна дневна и трапезарна част. Освен в готови проектантски решения, Camperisimo Tiny House може да бъде произведена изцяло по проект и съобразно желанията за разпределение и обзавеждане на клиента, като в къщата е възможно да бъде монтирана дори и камина! Всички къщи на колела се произвеждат с напълно завършени водопроводни и електически инсталации.

Ела и виж и специалната изненада СПА на колела - подвижна сауна с джакузи пред нея, отново произведена съгласно концепцията Tiny House.

Събитието се осъществява със специалното съдействие на mobile.bg, IKEA и Ring MALL.