13 Април, 2023 15:37 1 714 1

Суперкросоувърът XM ще се предлага в базова версия с по-ниска мощност (ВИДЕО)

  • bmw-
  • xm-
  • 7 series-
  • хибрид
Суперкросоувърът XM ще се предлага в базова версия с по-ниска мощност (ВИДЕО) - 1

BMW представи кросоувъра XM в най-мощното му изпълнение Label Red, но освен варианта със 749 конски сили, стана ясно, че ще видим и друга версия, вероятно с означението XM 50e, която ще бъде позиционирана най-ниско в гамата на баварците. Базовият модел ще дебютира по-късно тази година и вероятно ще разчита на редови шестак, подпомаган от електромотори.

Тази версия ще заложи повече на икономичното шофиране, което означава, че вероятно ще видим по-голям пробег на ток, достигащ до 84 километра, според слуховете. Ако това се потвърди, то 3.0-литровия шестак под капака ще генерира около 380 конски сили и 520 нютон метра, заедно с електромотор със 197 конски сили. По този начин системната мощност на цялата конфигурация ще достига до 571 конски сили и 800 нютон метра.

Към момента тези данни не са потвърдени от BMW и не е ясно кога ще видим базовия XM, както и кога ще разберем повече информация относно неговите характеристики. Според слуховете това може да се случи през следващата седмица на изложение в Шанхай.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Патурко

    3 1 Отговор
    Съсипаха автомобилите с неудачни хибриди и батерии! Поне сервизите ще имат много повече работа от преди! ресурса им вече е на една трета заради недомислието хибрид!