Last news in Fakti

28 Април, 2023 13:21 29 111 5

Навигацията Waze директно в колата

  • volvo-
  • waze-
  • навигация

Екстрата ще е налична всички нови автомобили Volvo и без необходимост от свързване на смартфон

Навигацията Waze директно в колата - 1

Собствениците лесно ще следят ситуацията на пътя в реално време. Waze ще ви уведомява за задръствания, препятствия пред вас или дори за влошени метеорологични условия, както и за полиция на пътя.

Това обаче е добре известно на всички. новото е, че функционалността на Waze вече може да се използва веднага след изтегляне на приложението през Google Play в автомобил с марка Volvo.

Приложението се конфигурира веднъж - и след това се активира само с едно докосване. Ще работи независимо от това кой управлява колата и какво мобилно устройство се използва.

От Volvo са на мнение, че приложението за кола Waze ще улесни ежедневното пътуване и ще намали разсейването, свързано с използването на смартфон. Налични са всички функции на мобилната версия на приложението.

Навигацията Waze директно в колата

Waze ще се появи на централния дисплей на информационно-развлекателната система на Volvo Cars. Собствениците сами ще избират интерфейса, персонализирайки своето Volvo.

„Volvo Cars се ангажира да предостави на собствениците още повече възможности да персонализират своя автомобил “, каза Ерик Северинсън, ръководител на програми за нови автомобили и оперативна стратегия.

"Сътрудничеството с технологични компании като Google и Waze, както и разработването на собствен софтуер, позволяват на Volvo Cars постоянно да подобрява изживяването при използване на автомобилите Volvo."

Waze, подобно на информационно-развлекателната система в автомобила, е разработена и тествана виртуално. Това става възможно благодарение на емулатора на Android - той е наличен в портала за разработчици на Volvo Cars.

Така маршрутите и предупрежденията ще се показват чрез информационно-развлекателната система на автомобила, като най-важното е - без необходимост от свързване на телефон.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 23 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хахахаха

    4 82 Отговор
    Много ми е смешно като някой кара с waze, цицията няма пари да кара бързо и да плаща глоби

    Коментиран от #2, #3, #5

  • 2 ⚜️Просветен⚜️

    85 2 Отговор

    До коментар #1 от "Хахахаха":

    Само в мишешкия ти, сив и схлупен , панелен свят , всичко опира до парите, скъсаняк! Някой ползват Уейз за да научават къде има задръствания и други опасности на пътя, като коли в аварийната лента, ремонти и др! Бедността на ума ти е тъжна!
  • 3 Я бре

    56 1 Отговор

    До коментар #1 от "Хахахаха":

    Защо да давам пари, когато мога да намаля скоростта и да не давам, не разбирам логиката ти. Парите не са по дърветата! И ако имам пък много пари защо трябва да се гордея ,че карам бързо и да си плащам, за това?!
  • 4 Волво?

    11 4 Отговор
    Смешни двигателчета, скъпа поддръжка, лош сервиз. Много надценени коли - основно за клиенти, които не искат да ги определят като мутри с бмв, мерседес или ауди. А Уейз има всяка кола с андроид система. Такава може да се сложи дори на десетгодишна кола.
  • 5 Баварец

    19 1 Отговор

    До коментар #1 от "Хахахаха":

    По-гламаво изказване, не съществува от твоето! Топ, Бест, уникално т.п си! Май няма и да разбереш никога защо!