Last news in Fakti

9 Май, 2023 12:22 2 620 2

Новият Volkswagen ID.7 ще се предлага и като комби

  • volkswagen-
  • id.7-
  • variant

Версията ще се нарича Volkswagen ID.7 Variant

Новият Volkswagen ID.7 ще се предлага и като комби - 1

Volkswagen ще пусне новия семеен електрически автомобил и в каросерия комби. Автомобилът беше забелязан по време на тестове в Германия и ще бъде пуснат в продажба през 2024 година. Това съобщава сайтът Motor.es.

Новият Volkswagen ID.7 Variant (това е името, което ще получи комбито) ще бъде електрическа алтернатива на VW Passat B9. Както знаете, новото поколение на Passat ще се предлага изключително и само в комби версия.

Новият Volkswagen ID.7 ще се предлага и като комби

На шпионските снимки електрическият автомобил Volkswagen ID.7 Variant е частично покрит с камуфлаж, но се вижда, че до голяма степен следва дизайна на седана. Автомобилът има подчертан "нос" и висока линия на прозореца. Отзад вниманието привличат дебели колони и спойлер на покрива.

В интериора на Volkswagen ID.7 Variant, по примера на седана, ще бъде монтиран тънък дигитален инструментален панел и голям сензорен екран. Комбито ще е по-просторно отвътре и с голям багажник.

Новият Volkswagen ID.7 ще се предлага и като комби

Електрическият автомобил Volkswagen ID.7 Variant ще получи двигател с мощност 286 конски сили на задната ос и батерии с капацитет 82 или 91 kWh. В първия случай автономният пробег ще надвишава с малко 600 км, а във втория - той ще е около 700 км. Електрическата система ще поддържа бързо зареждане с мощност до 200 kW.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тея двигатели

    2 2 Отговор
    не се научиха да правят дано електромоторите им стават.
  • 2 Пор Чвор

    3 3 Отговор
    ужасяюща грозотия. Карам десетгодишен CC и нищо ново на марката не ми хваща окото