Last news in Fakti

27 Май, 2023 13:29 1 606 3

BMW подготвя M2 за истински фенове

  • bmw-
  • m2-
  • cs-
  • m2 cs

CS модификацията ще бъде показана по-късно тази година

BMW подготвя M2 за истински фенове - 1

BMW M2 е един от любимите модели на хората, които предпочитат класическата форма на задвижване със задно предаване и механична трансмисия. Новата М2-ка е един от малкото автомобили, който се предлага в такава конфигурация още от завода, а за капак, спортното купе се задвижва от 3.0-литров редови шестак с мощност от 460 конски сили,

Макар тази мощност да е съвсем достатъчна за някои, то истинските фенове на BMW ще получат още по-наточена версия, която в момента преминава през последни тестове. Кадри на Autoexpress ни разкриват хардкор модификацията CS, макар и сериозно покрита с камуфлаж. Очаква се тя да дебютира до края на тази година с няколко основни промени спрямо познатия ни до момента модел.

Една от най-големите и важни промени ще бъде увеличаването на мощността. Очаква се тя да достигне до нивата на M3 Competition, което използва същия двигател, но с 510 конски сили. В същото време инженерите на BMW ще преработят окачването и ще се погрижат за намаляване на теглото, доколкото това е възможно. Очаква се да видим още нови спирачки и разбира се, по-агресивна визия с нови брони и по-големи джанти.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Опа

    7 3 Отговор
    Брях, то ще друса много бе!
  • 2 Жерар Дьожарден

    4 4 Отговор
    Гврманците са доказали че не могат да правят коли.
  • 3 Гугутки

    2 1 Отговор
    И вашата кола може да изглежда така, ако я паркирате под гълъбарника.