Last news in Fakti

30 Май, 2023 10:20 1 723 2

Tesla спря производството на Model 3 в Китай, за да освободи място за нов модел

  • tesla-
  • model 3-
  • model s-
  • производство-
  • китай project higland

Според запознати, компанията ще сглобява Project Highland от 1 юни

Tesla спря производството на Model 3 в Китай, за да освободи място за нов модел - 1

По-рано този месец се появиха слухове, че Tesla се подготвя да започне производството на Project Highland на 1 юни тази година и макар тези данни да не бяха официално потвърдени от компанията, ето, че това може да се окаже истина. Според запознати с плановете на Мъск, американците вече са прекратили производството на Model 3 в Китай, където от началото на следващия месец ще започне да се произвежда наследникът ѝ с името Project Highland, споделят колегите ни от Autoevolution.

Слуховете се допълват и от това, че Tesla забрани на служителите да влизат в завода с телефони. Това има за цел да попречи на хората да споделят секретни снимки на новия модел. Въпреки драконовската политика по отношение на разкриването на поверителна информация, в миналото Tesla не беше пощадена от изтичане на информация. Вероятно най-известната беше снимката на немаскирания прототип Project Highland, която може да видите в началото на текста.

Ако вярваме на слуховете и изтеклите снимки и видеа, то обновения Model 3 ще се отличава главно по своята предна част, където ще открием изцяло нови светлини и нов дизайн на бронята и капака. Очаква се отзад също да има промени, отново главно в светлините. Интериорът също бе добре прикриван от Tesla в последните месеци, така, че очакваме там също да има съществени промени, които ще бъдат разкрити едва при дебюта на колата по-късно този месец.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Къмару

    5 5 Отговор
    Тесла се закопаха.Мъск излезна не особено умен.Това че изнасят коли от Китай другаде говори само едно продажбите им на Китайският пазар НЕ вървят.Но вече Франция сложи мита на китайските коли къде ще ги изнася не е ясно.А същевременно нямат завоф в Индия а на всеки е ясно че бъдрщето е на Индия а не на Китай а индиец кола произведена в Китай няма да купи всякога
  • 2 Койча

    3 0 Отговор
    Забравили са да цитират най - важното .
    Очаква се новия модел да е с 20-25 % по евтин за производство от стария модел, което като цяло е супер за крайния клиент. Евтините електрички които ни бяха обещани преди години вече се задават на хоризонта.
    Много вероятно след началната вълна на високо търсене , тази машинка за се продава между 30 и 40к евро.