31 Май, 2023 12:20 2 898 7

Audi обнови A6 и A7 в Европа

  • audi-
  • a6-
  • a7-
  • s6-
  • s7

Двата модела получават нови нива на оборудване

Audi обнови A6 и A7 в Европа - 1

Audi актуализира актуалните A6 и А7 като до представи нови нива на оборудване за двата модела в Европа. Актуалните поколения на двата модела са на пазара от 2019 година, а през 2024-та купувачите на такива ще имат възможност да избират между basic, advanced и S-Line оборудване за A6 и basic и S-Line за A7. Промените са минимални и засягат единствено външния вид на колите.

Като за начало, промени може да открием в рамката около решетката, както и самата решетка, които могат да бъдат решени в хром, тъмен хром или матово черен цвят. Част от елементите в долната част на бронята отпред и отзад получават сив цвят, като той е наличен само за по-високите нива на оборудване. Налични са нови прагове, както и нови 19-цолови джанти.

През 2024 г. интериорът и на двата модела ще може да се избира независимо от пакета за екстериора, който клиентът е избрал. Например в интериора на S line арматурното табло, покривната линия и интериорът са изпълнени в черно, а многофункционалният волан получава контрастни шевове и перфорирана кожа. Още един спортен щрих към интериора добавят педалите от неръждаема стомана. Пакетът S line се предлага и с тапицерия от плат и кожа "Sequenz" за A6, а A7 получава комбинация от алкантара и кожа "Frequenz".

Купувачите ще могат да избират от общо 12 екстериорни цвята за моделната година 2024, включително за първи път бяло Arcona и кафяво Madeira. Междувременно тези, които търсят модел S, ще могат да избират и Гренадинско червено металик и Аскари синьо металик.

В интериора има нови декоративни елементи, а собствениците ще имат общо осем възможности за избор. Те включват Olive Tree Natural и Ash Volcanic Gray Natural, както и някои, покрити с алкантара Dinamica, за спортен привкус.

Всички модели ще се предлагат стандартно с Audi virtual cockpit под формата на 12,3-инчов екран зад волана. Full LED фаровете също вече са стандартни, както и функцията за подпомагане на паркирането.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пътна помощ

    12 3 Отговор
    Като екстра са забравили да включат

    Коментиран от #4, #5

  • 2 сектант

    11 1 Отговор
    Вече обновяването е нова решетка и новата версия в таблета вътре.
  • 3 Мхм

    4 3 Отговор
    Е те тва е баклюк
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Някой си

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "Пътна помощ":

    Има включена от представителството, само дето не ти казват, че е само за 50 км и останалите си ги плащаш, когато те остави на магистралата. Също така е до най - близкото представителство, а не такова по избор. Също така не ти казват, че дори да си я вземеш на платформа от съответното представителство и да си я закараш до това удобно за теб ще трябва да си платиш не само платформата, ами и диагностиката, която са ти направили, макар колата да е в гаранция, като КЗП не може да направи нищо, щото това им е в общите условия...
    Абе, купи си нова кола в гаранция за да нямаш проблеми и гледай проблеми...

    Коментиран от #6

  • 6 Добре де

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "Някой си":

    как така аз с 4 различни и нови коли от представителства в БГ не съм имал проблеми, като преди години от ФВ ми поеха в Словения - 1 нощувка престой + заместваща кола, докато стане моята...???
    И други по-сериозни проблеми, които да не позволяват нормалната експлоатация не съм имал!!!

    Коментиран от #7

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.