Last news in Fakti

11 Септември, 2023 09:27 2 793 1

Правят Lamborghini Urus с 6 колела (ВИДЕО)

  • lamborghini-
  • urus-
  • 6x6

Проектът е започнат някъде в Близкия изток

Правят Lamborghini Urus с 6 колела (ВИДЕО) - 1

След като преди няколко години Mercedes представи пикап на базата на G-Klasse с 6 гуми, подобни проекти се превърнаха в изключително популярни по целия свят. През годините сме виждали всякакви сполучливи и не толкова сполучливи преработки, но ето, че сега за първи път виждаме проект на базата на Lamborghini Urus.

За този Urus са известни много малко подробности, а най-ранните кадри за него, датира от януари тази година и показват как кросоувърът стои пред гараж, докато е частично боядисан. Изглежда, че това видео е заснето в доста ранен етап от процеса на направата, тъй като се вижда, че Lamborghini седи на три различни комплекта джанти.

Не е ясно какви са плановете за кросоувъра към момента, но вероятно проектът ще бъде разкрит съвсем скоро. Съдейки по това което виждаме, единственото, което трябва да се направи е боядисването на задната част, поне когато говорим за екстериора. Вероятно тунинг студиото ще трябва да се заеме и с интериора, което също не е лесна задача.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Санчо

    0 0 Отговор
    Става за фронта.