Last news in Fakti

14 Октомври, 2023 12:00 1 977 3

Продадоха стар Beetle за три пъти повече от обичайното

  • vw-
  • beetle-
  • търг

Хечбекът е изминал по-малко от 4 километра

Продадоха стар Beetle за три пъти повече от обичайното - 1

Volkswagen Beetle е произведен в тираж от над 21 милиона през всичките години на производство и рядко се намират екземпляри, които да се отличават с нещо по-специално. Днес ще ви разкажем именно за такъв, който наскоро се продаде за сумата от 56 хиляди евро.

Това е един от екземплярите с най-нисък пробег в света, като на таблото му се показват точно 2 мили или близо 4 километра. Неотдавна автомобилът беше продаден на търг за класически автомобили в Обединеното кралство и купувачите отговориха на ниския пробег с високи оферти. Бързо търсене в интернет показва, че всички видове Beetle с мек покрив от 1979 г. се продават в диапазона от около 20 хиляди евро за екземплярите в добро състояние.

Освен изключително ниския пробег роля за високата цена има и интересната история. В търга се посочва, че това е един от последните кабриолети Karmann с десен волан от VW. Не се споменават конкретни производствени номера, но снимките от търга показват множество документи, които са били приложени към автомобила, включително и сервизна книжка, която е напълно празна.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хубава кола

    13 0 Отговор
    Няма никаква електроника
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Класика

    7 0 Отговор
    Това е автомобила!
    Автомобила е измислен веднъж !
    Останалите го имитират!
    Елементарно Уотсън!