Last news in Fakti

28 Ноември, 2013 11:18 34 017 10

Нова Toyota за $1 в Черния петък

  • toyota-
  • сащ-
  • отстъпка-
  • намаление

От 2008 г. насам дилърският център на Toyota Sterling McCall в Хюстън, Тексас, продава автомобили за $1 в петъка след Деня на благодарността, който се смята за начало на голямото коледно пазаруване в Щатите. Традицията да се продават коли на символична цена има за цел да привлече купувачи, които по принцип са тръгнали да купуват съвсем различни подаръци в Черния петък.

Тази година Sterling McCall Toyota ще предложи една кола за $1, една за $10 и една за по-малко от $1 000. От дилърския център не уточняват от какъв модел са автомобилите, но обещават огромни отстъпки и за стотици други нови возила по празниците.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тодор Колев

    6 1 Отговор
    Тези три коли са за любовницата на шефа, за тъщата на дясната ръка на шефа, за брата на секретарката на шефа. Няма такъв филм в САЩ някой да даде на непознат нещо без да си го е изработил. Това са евтини рекламни трикове.

    Коментиран от #8

  • 2 калайката

    7 0 Отговор
    Е , у нас стартират коледни УВЕЛИЧЕНИЯ .

    Коментиран от #3

  • 3 Shmeker

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "калайката":

    Е то в природата трябва да има баланс... някъде губят, другаде печелят :D
  • 4 PROFESIONALISTA

    4 4 Отговор
    Може, ама за 1 $ първоначална вноска, и после ще му излезе през г-за тая кола.

    Коментиран от #5, #6

  • 5 ВИП АМГ

    2 1 Отговор

    До коментар #4 от "PROFESIONALISTA":

    ti si vesht po vsichki temi
  • 6 Благовест Стефанов

    4 1 Отговор

    До коментар #4 от "PROFESIONALISTA":

    Защо да ти излезе през г-за?
    В USA Toyota си е възможно най-изгодната покупка. Евтина, надеждна, сравнително икономична и с висока остатъчна стойност. И не виждам какво ги бърка да подарят 3 коли и да си направят огромна реклама.

    Коментиран от #10

  • 7 Тодор Тодоров

    3 0 Отговор
    http://www.smccalltoyota.com/index.htm автора на новината е целял набиране на популярност и е изкривил малко истината! Както може да се убедите от линка горе - става въпрос за следното: 3 броя УПОТРЕБЯВАНИ Автомобила в деня на "Черният Петък" се обявяват с цена 1,10 и под 1000 долара. Преди да се обявят цените за черния петъкси харесваш автомобил и сядаш зад волана, ако повече от 1 харесва автомобила...сядат по ред на пристигането си от шофьорското и на пасажерските седалки, след обявяване на цената, ако "шофьора" не я хареса и се откаже, то тогава право да я купят придобиват хората от пасажерските места...
  • 8 comment

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Тодор Колев":

    То пък щото у нас в България не е същото.

    Коментиран от #9

  • 9 Тодор Колев

    3 0 Отговор

    До коментар #8 от "comment":

    Така е, хората са еднакви навсякъде по-света поставени при едни и същи условия. Аз имам дори приятел който работи при Toyota Sterling McCall в Хюстън, Тексас. Дори съм купувал Тойота Кемри от тях. А аз съм имал подобни преживявания в Мак Хайк Шевролет в Хюстън. Те пък ми бяха изпратили номер с който ако отида при тях да им разгледам колите ще спечеля 1000 или 5000 или 10 000 долара или 5. Предполагам, че ще познаеш какво се случи.
  • 10 ВИП АМГ

    0 1 Отговор

    До коментар #6 от "Благовест Стефанов":