Last news in Fakti

24 Октомври, 2023 14:10 3 013 3

Rolls-Royce пребоядисва този Cullinan 30 пъти

  • rolls-royce-
  • cullinan-
  • pearl-
  • перли

Целта е била постигането на определен нюанс

Rolls-Royce пребоядисва този Cullinan 30 пъти - 1

Ако има автомобилен бранд в света, който би спазил дори и най-големите капризи на своите клиенти, то това е Rolls-Royce. Британците за пореден път показаха това с проект за специален клиент от Дубай, който е поръчал необикновен Cullinan. Колата е поръчана през 2022-ра по случай рождения ден на бащата на клиента, който чества своята 90-та годишнина.

След среща с него, екипът на Rolls-Royce започва проекта, като в центъра му стои боядисването на колата в определен цвят, който да съответства на ценна перла в колекцията на клиента. Това е постигнато, но от Rolls-Royce разкриват, че за целта са направени 30 опита, за да се постигне перфектния нюанс, който се вижда при слънчева светлина.

Освен необикновения цвят на екстериора, интериорът също е нещо което може да изненада, тъй като предните седалки са решени в сив цвят, докато за задните е избран червен цвят


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сойка Присмехулка

    10 0 Отговор
    Според мен след като колата била подарък за 90 годишен дядка, то тогава на производителя най-вероятно му е отнело повече време да й нагоди цвета, отколкото на дядката му остава да живее.
  • 2 Бай Иван

    16 4 Отговор
    А в Африка хиляди деца умират от глад ....

    Коментиран от #3

  • 3 ройс ролс

    4 0 Отговор

    До коментар #2 от "Бай Иван":

    арабите,които могат да си позволят ролс-ройс не знаят какво е Африка