Last news in Fakti

26 Октомври, 2023 09:35 1 516 3

Шеф в Honda зарадва феновете с новина за Prelude

  • honda-
  • prelude-
  • хибрид

Спортното купе ще бъде хибрид

Шеф в Honda зарадва феновете с новина за Prelude - 1

Вчера ви разказахме за дебюта на новото поколение Honda Prelude, което бе представено по време на изложението в Япония. Колата се появи в края на програмата на Honda и от компанията не бяха особено разговорливи за нея. Единствените данни, които знаехме, бяха от това което виждахме на картинките и то само в екстериора.

Сега, обаче, един от ръководителите на Honda обяви важна новина, която би трябвало да зарадва повечето от феновете на марката. Андрю Кулин, който ръководи ПР отдела на марката в САЩ, публикува информация в X, че новият концепт разчита на хибридна конфигурация, а не на изцяло електрическо задвижване.

За съжаление от Honda не разкриват какво точно означава това и какво се крие под обвивката на модела. Ако съдим по хибридните модели на марката в Европа, то може двигателят да бъде използван като генератор и колата все пак да бъде задвижвана от електромотори. Възможно е да видим и класически хибрид, който разчита на комбинирана мощност от електромотори и бензинов двигател.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    3 0 Отговор
    Като гледам как предния мост е заврян в предните врати - явно няма да е RWD. Жалко!
  • 2 И да

    1 3 Отговор
    Няма как да не е гибрид. Просто не може да покрие изискванията за ЕУР-7 и забрави за продажба в ЕС.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.