Last news in Fakti

26 Октомври, 2023 14:27 3 347 1

Renault показа евтин футуристичен пикап

  • renault-
  • niagara-
  • пикап

Сериен модел ще се появи в Латинска Америка

Renault показа евтин футуристичен пикап  - 1

По-рано днес Renault показа футуристичен пикап с името Niagara, който според компанията „може да издържи половината от ежедневните ви пътувания в изцяло електрически режим“. Концептът разчита на хибридно задвижване и макар това да е само прототип, то сериен модел ще се появи през следващите години, като ще бъде направен специално за Латинска Америка.

Той е базиран на платформата CMF-B и може да се похвали с голям ход на окачването и гуми за всякакви терени, като при концепта можем да видим, че има и три резервни гуми - една на покрива и две в товарното отделение, които вероятно ще липсват при серийната модификация.

За момента не е ясно какво точно е задвижването на Niagara, но знаем, че предният мост разчита на двигател с вътрешно горене и стартер генератор, докато задните гуми се задвижват от електромотор. Когато двете системи обединят усилия, пикапът разполага с 4х4 задвижване.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 какво му е евтиното и

    3 1 Отговор
    сравнено с какво - заплати и заплащане на стойноста за изработка , плюс печалба . Ами може би колите затова са 60 марки , от 5 хиляди долара до 1 милйон долара . Лудост . Затова не строят автомобили да кара всеки нов, а ги правят да се карат само втора употреба . Е сега богатите земеделци ще купят , но зърнарите с малката печалба ще вземат 30 годишна дизеларка, а не супер реното .