Last news in Fakti

13 Ноември, 2023 11:14 2 380 4

Mercedes показа още от електрическата G-Klasse

  • mercedes-
  • eqg-
  • g-klasse

EQG ще дебютира съвсем скоро

Mercedes показа още от електрическата G-Klasse - 1

Електрическият Mercedes EQG е все по-близо до официалната си премиера, а от Mercedes искат да подгреят публиката като публикуваха нови снимки на електрическия офроудър и намекнаха, че той ще се появи "скоро".

Макар че автомобилният производител запазва подробностите в тайна, компанията го описа като "истинска офроуд икона" и "най-доброто от всички светове". От Mercedes продължават да твърдят, че това е "истински G", който съчетава "изтънченост и усъвършенствани електрически технологии".

Mercedes показа още от електрическата G-Klasse

Моделът беше предвещан от концепта EQG и е близък до своя брат с конвенционално задвижване, който от своя страна получава фейслифт. Най-големият издайник при електрическата е квадратният "капак за резервна гума", който вероятно представлява заключваща се кутия, както при концепта. При по-внимателно вглеждане се откриват и няколко аеродинамични стилови промени, включително специални джанти и малки прорези в задните калници. Можем да очакваме и закрита радиаторна решетка с дизайн с малки отвори.

Mercedes показа още от електрическата G-Klasse

Предишни шпионски снимки показаха, че интериорът ще бъде малко по-различен от този при настоящия модел, тъй като ще получи нов волан, обновена централна конзола и преработена централна част с нови превключватели. Някои от тези промени вероятно ще бъдат споделени с феслифтовия вариант с ДВГ, но бутонът G-Turn ще бъде уникален за електромобила и ще му позволява да извършва "завой на място".


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Цъцъ

    10 1 Отговор
    За новите мутри-джендъри!
  • 2 Съседа

    4 0 Отговор
    си купи рено меган илектрик и гледам постоянно кабела в контакта. Тази гега сигурно ще изминава 400-500 с едно зареждане, но как ли ще е от към газенето? старата и даваха до 70 - 80 см.
  • 3 Смех

    3 0 Отговор
    Да я чреименуват в дей классе за да е в крак
  • 4 Монтанския

    0 3 Отговор
    Он е на нepeз, момчее!