Last news in Fakti

22 Ноември, 2023 20:01 2 198 5

Ето как би изглеждало последното 911 през 80-те

  • porsche-
  • 911-
  • turbo s-
  • slantnose

Характерна черта са „изкачващите“ фарове

Ето как би изглеждало последното 911 през 80-те - 1

През 80-те и 90-те години на миналия век много автомобили, голяма част от които спортни, бяха оборудвани с фарове, които се прибират в купето, когато не се използват. Това е любима опция на автомобилни фенове израснали през този период, които често се жалват за липсата на тази функционалност в днешно време.

Ето как би изглеждало последното 911 през 80-те

Сега дизайнерът Глен Кордъл, реши да покаже как би изглеждала тази екстра на последното Porsche (11 във вариант Turbo S. Познатите кръгли LED фарове са заменени от чифт „изскачащи“ такива с правоъгълна форма, които се крият под капаци в цвета на купето. Над тях виждаме и още няколко отвора специфични за модела от 80-те години на миналия век и по-конкретно класическото Slantnose от поколението 930.

Ето как би изглеждало последното 911 през 80-те

Кадрите са само 3D рендъри, които за съжаление не са пресъздадени на реален модел, но няма да е изненада ако в бъдеще видим и такъв модел на тунинг сцената. Други промени по колата изглежда няма, като не изглежда и, че трябва да има.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Един

    8 8 Отговор
    Този дизайн е изплагиатстван от Ферари,дори и цвета е присъщ за италианската марка.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Факт

    5 7 Отговор
    Порше 911 е същото от 1937-ма насам а имено Бйитъл с турбо
  • 4 Хасан

    3 1 Отговор
    Коли с дигащи фарове вече немогат да се произвеждат
  • 5 Бацо

    1 0 Отговор
    Все ми е тая с какви фарове е, само да е PORSCHE