Last news in Fakti

14 Декември, 2023 10:33 3 697 2

Вижте изоставената фабрика на Pininfarina (ВИДЕО)

  • pininfarina-
  • фабрика
Вижте изоставената фабрика на Pininfarina (ВИДЕО) - 1

Видеоклип с суперредки изоставени автомобили се разпространява вирусно в мрежата.Клипът показва изоставената фабрика, където някога са се произвеждали каросерии за Testarossa и Allante.

Показаната във видеото фабрика принадлежи на Pininfarina. Тя работи от 1986 до 2011 г. След като производството на Cadillac е спряно, заводът продължава да произвежда Ferrari Testarossa и Peugeot 406 Coupe, както и Alfa Romeo Brera и Spider за известно време.

В момента всичко е оставено на произвола на съдбата. Виждат се тестови коли Brera. Някои от тях дори са покрити с камуфлаж. Цехът за сглобяване изглежда изненадващо добре, въпреки че е затворен повече от десетилетие.

Вижте изоставената фабрика на Pininfarina (ВИДЕО)

Конвейерът е напълно оборудван, така че производството на автомобили лесно може да бъде възобновено. Има дори някои роботи. Тестовата писта е силно обрасла с трева и покрита с пукнатини. Офисното помещение е сериозно повредено от крадци.

Последните са изнесли всички медни части и дори са откраднали дъната на столовете и масите в трапезарията. На някои стени има изрисувани графити. Като цяло гледката е много тъжна. Изненадващо е, че предприятието все още не е намерило своя нов собственик, който да му вдъхне втори живот. Вижте.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БГ ДепУтатин

    1 1 Отговор
    Купувам я...мисла вътре да сглабям ТарабанТчета!
  • 2 Хилверт

    0 0 Отговор
    Я,имат ток и всичко свети.У нас първо ще
    вървят едни корави сметки за ток,денонощно и накрая,нов трафопост!