Last news in Fakti

29 Декември, 2023 11:59 2 007 3

AC Schnitzer се погрижи за новата “петица”

  • bmw-
  • 5 series-
  • ac schnitzer

Компанията показа първи тунинг пакет за седана

Докато BMW се готви да пусне на пазара новото M5, AC Schnitzer има вълнуващи планове за цялостни тунинг пакети за останалите версии на предстоящата 5 Series. Очаква се модификациите на AC Schnitzer да се появят през 2024 г. Те ще обхванат аспектите на екстериора, интериора, управлението и производителността. Понастоящем, предлагайки първи поглед, първоначалните им предложения се фокусират върху джанти, включително 21-цолови джанти AC3, 20-цолови в стил AC4 и класически стил AC1 във варианти 19 и 20 цолови. Тези опции се предлагат с капаци на болтовете и фланци, осигуряващи допълнителна ширина от 10 мм както на предната, така и на задната ос.

В предстоящите фази ще бъдат въведени аеродинамични подобрения, съвместими както с моделите седан (G60), така и с моделите Touring (G61), включващи елементи като преден сплитер, странични прагове, задно крило и подобрен дифузьор, допълващи съществуващия М пакет. AC Schnitzer обещава и аксесоари за интериора, които да създадат спортна атмосфера.

Забележително е, че AC Schnitzer потвърди разработката на подобрения на представянето за бензиновите, хибридните и дизеловите модификации на 5 Series, като се изключва само напълно електрическото i5. Повишената мощност ще бъде съчетана с комплекти за окачване, включващи понижени и по-твърди пружини, за да се подобрят характеристиките на управление на изпълнителния седан и комбито.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Смех

    9 11 Отговор
    Какъв немецкии клазет
  • 2 Прилича на разкривена КИА

    13 8 Отговор
    Мяза на КИА
  • 3 Много

    4 3 Отговор
    Грозна!