Last news in Fakti

26 Януари, 2024 09:48 2 440 8

Можете ли да познаете какъв е този автомобил? (ВИДЕО)

  • lamborghini-
  • urus-
  • хибрид

Компанията използва необичаен камуфлаж

Можете ли да познаете какъв е този автомобил? (ВИДЕО) - 1

При разработката на нови автомобили на пътя, компаниите често използват камуфлаж, който да прикрие формите на колите. Някои от тях дори използват допълнителни елементи, за да скрият цялостния дизайн от фотографите, които ги дебнат около развойните центрове. Именно такъв е случаят и сега, където видео на Varryx показва необичаен прототип с огромен таван.

Вероятно и вие, както и хиляди хора в интернет, вече оприличиха прототипа на буса от филма „От глупав, по-глупав“, но ще ви разкрием, че това всъщност е Lamborghini. През втората половина на 2024 г. Lamborghini ще представи plug-in хибридна версия на своя високопроизводителен Urus. Понастоящем компанията се намира във финалните етапи на разработката на този модел. Очаква се серийната версия да запази острия и агресивен стил, характерен за Urus, в съответствие с дизайнерския език на Lamborghini, ориентиран към производителността. Представянето на plug-in хибриден вариант отразява нарастващия акцент на автомобилната индустрия върху електрификацията и търсенето на високопроизводителни, електрифицирани SUV автомобили.

Въпреки че компанията не е потвърдила какво ще задвижва Urus PHEV, логиката ни подсказва, че той ще получи електрифицирана версия на 4,0-литровия V8 на Volkswagen Group. В Porsche Cayenne Turbo E-Hybrid този двигател се комбинира с електромотор, за да осигури обща системна мощност от 729 к.с.. Подозираме, че Lamborghini вероятно ще има предимство, като се има предвид позицията му в йерархията, което означава, че Urus-ът може да бъде още по-мощен.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Не и не

    9 5 Отговор
    Москвич?

    Коментиран от #8

  • 2 Aхаааа

    5 3 Отговор
    Зил?
  • 3 УАЗ

    5 2 Отговор
    УАЗ от стария модел ! :))
  • 4 Aлфа Bълкът

    11 0 Отговор
    Мога да! Бусчето на Хари и Лойд.

  • 5 Аз печеля

    3 2 Отговор
    Знам я какво е - Волга
  • 6 Тошко

    8 2 Отговор
    Това е една от F-16-ките, за които Бойко плати на американосите. Снимката е от проведените тестове, дали ще отлепи от земята.
    Хубаво е, но не е готово.
  • 7 Развита икономика имаме!

    4 0 Отговор
    Това е поредният нов български автомобил, силна е българската икономика и си крием технологиите!
  • 8 ъхъ

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "Не и не":

    Твърде хубаво е за Москвич!