Last news in Fakti

13 Октомври, 2023 12:29 3 208 0

Колко ще ви струва да превърнете вашето Suzuki Jimny в умалено копие на Ford Bronco

  • suzuki-
  • jimny-
  • ford-
  • bronco-
  • тунинг
Колко ще ви струва да превърнете вашето Suzuki Jimny в умалено копие на Ford Bronco - 1

Японското тунинг ателие Garage III представи пакет от доработки за SUV-то Suzuki Jimny . Моделът е превърнат в копие на Ford Bronco. Това се съобщава на уебсайта CarBuzz .

Пакетът "Bron55" променя изцяло предницата на японския SUV. Той получава нови фарове и решетка в стил Ford Bronco.

Колко ще ви струва да превърнете вашето Suzuki Jimny в умалено копие на Ford Bronco

Списъкът с модификации включва нови мигачи и различни стелажи на панелите на каросерията. Отпред се появява и масивна офроуд броня.

Комплект радиаторна решетка и фарове ще струва $1069. Ще трябва да платите $553 и за бронята. Пълният комплект ще струва $1475 или $1652, ако клиентът избере LED оптика.

Ако собственикът на Suzuki Jimny не знае как да инсталира тези части сам, тогава тунерите ще помогнат с това. Тази услуга се предоставя безплатно.

Колко ще ви струва да превърнете вашето Suzuki Jimny в умалено копие на Ford Bronco

Припомняме, че Suzuki Jimny е оборудван с 1,5-литров бензинов двигател с мощност 102 к.с. и 130 Нм въртящ момент. Съчетава се с 5-степенна механична трансмисия или 4-степенна автоматична.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА