Last news in Fakti

30 Май, 2024 12:58 1 070 1

Китайците от BYD тестват интересен модел

  • byd-
  • миниван-
  • хибрид

BYD възнамерява да пусне нов практичен модел - хибриден миниван

Китайците от BYD тестват интересен модел - 1

Засега е ясно, че безименната новост ще се конкурира със Zeekr Mix. Подробностите за иновацията са малко, но ранен прототип на модела бе забелязан по време на пътни тестове. Покрит е с камуфлажно фолио, което е скъсано на места и изпод него се вижда тялото, което е без облицовъчни елементи.

Новият миниван е изработен в съответствие с актуалните тенденции в този сегмент. Известно е, че ще достига дължина от около 5 метра, а дължината на междуосието ще надхвърли 3 метра.

Китайците от BYD тестват интересен модел

Според вътрешни лица от компанията, новостта споделя основата с премиум автомобила Denza D9, но ще бъде по-достъпна. Планира се ванът да използва новата система DM-i PHEV, базирана на 1.5-литров двигател, допълнен с един електромотор. В момента няма информация за пробега само на ток.

Новият миниван може да бъде представен в края на тази или в началото на следващата година.

Китайците от BYD тестват интересен модел


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КитаЕца

    2 0 Отговор
    Китаеца строи и се развива, западния човек - седи пред компютъра и цъка с езика кое е добре и кое лошо, нищо че след 2-3 месеца ще го изгонят от немска фирма, произвеждаща автоборудване и ще трябва да отиде на борсата да получава помощ от иначе работещи емигранти, които плащат данъци в страната му... Това е западния човек, той иска или да цъка с език или да получава пари без да работи, лошото е да прихванем тези 2 неща от тях - имат и хубави, просто да не прихванем лошите само )