Last news in Fakti

30 Май, 2024 17:12 1 176 0

VW загатна още за новия си бус

  • vw-
  • volkswagen-
  • t7-
  • id.buzz

T7 заимства някои черти от ID.Buzz

VW загатна още за новия си бус - 1

Подразделението за лекотоварни автомобили на Volkswagen разкри нов тийзър на предстоящия Transporter T7, който предлага поглед към външния му дизайн. Тази итерация бележи значителна промяна, тъй като T7 ще бъде първият Transporter, базиран на Ford Transit Custom.

Т7 се присъединява към моделите Multivan и ID. Buzz в "семейството Bulli" на микробусите на VW. Въпреки че тези три предложения заемат сходна размерна категория, техните функционалности се различават. Базираният на MQB Multivan T7 и електрическият ID. Buzz Cargo не можа да изпълни ролята на застаряващия, но популярен T6.1, който стана жертва на по-строгите правила за емисиите и киберсигурността.

За да запълни тази празнина и да избегне разработването на изцяло нов ван със стълбищна рама, VW използва партньорството си с Ford, в резултат на което се появява първият Transporter на базата на Ford.

VW загатна още за новия си бус

Цялостният профил наподобява Ford Transit Custom, въпреки че VW включва характерна плоска линия на предните странични прозорци. T7 може да се похвали с богата гама от алуминиеви джанти с диаметър 16, 17 и 19 цола.

Задната част може да се похвали с уникални задни светлини с тънки LED графики и вложки в цвета на каросерията, напомнящи на тези, които се срещат при пикапа VW Amarok (базиран на Ford Ranger). Подобно на повечето ванове, T7 предлага избор между традиционна задна врата или две задни врати за достъп до товара.

Т7 се предлага с различни дължини, вариращи от 5050 до 5450 мм в зависимост от версията. Бусът отразява дължините на междуосието на Ford - 3100 мм и 3500 мм. Ще се предлагат множество интериорни конфигурации, за да се задоволят различни нужди.

T7 ще предлага избор от дизелови, plug-in хибридни и изцяло електрически задвижващи агрегати, като мощността им варира от 108 к.с. (81 kW) до 282 к.с. (210 kW) за върховия електрически вариант. Подобно на Ford Transit Custom, портът за зареждане с гориво е разположен под B-колоните, а гнездото за зареждане при plug-in хибридните и електрическите версии е разположено на предната броня под десния фар.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА