Last news in Fakti

30 Май, 2024 17:40 1 123 1

Genesis може да си партнира с Lucid

  • genesis-
  • lucid-
  • hyundai

Двете компании може да си сътрудничат за електромобил

Genesis може да си партнира с Lucid - 1

Съобщава се, че производителят на луксозни автомобили Genesis води преговори с Lucid Motors за използване на тяхната технология за електрически двигатели. Това сътрудничество, ако бъде потвърдено, ще бъде значителен напредък и за двете марки.

Genesis ще извлече ползи от интегрирането на авангардните електрически двигатели на Lucid в бъдещите си модели. Това би засилило амбициите на Genesis на пазара на електрически превозни средства, като им предостави достъп до усъвършенствана технология за електрически задвижвания.

Това сътрудничество ще осигури ценен отдушник за експертизата на Lucid в областта на електрическите двигатели.

Южнокорейският вестник Sisa Journal, позовавайки се на вътрешни за индустрията лица, твърди, че са проведени срещи на високо равнище. Съобщава се, че президентът на Hyundai Motor Джан Дже Хун се е срещнал с главния творчески директор на Hyundai Motor Group Люк Донкерволке и с представители на Lucid. След това за обсъжданията беше информиран председателят на борда на директорите Чунг Еуи-сун, което подсказва, че сделката може да е близо до финализиране.

В доклада се посочва още, че двигателите на Lucid може да задвижват предстоящ кабриолет Genesis, вдъхновен от концепцията X. Това съответства на тенденцията в индустрията за сътрудничество при нискосерийните спортни автомобили, където марки като BMW, Toyota и Subaru си партнират, за да споделят разходите за разработка. Потенциалното сътрудничество между Genesis и Lucid по кабриолета X Concept придава достоверност на този слух.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ти да видиш

    1 0 Отговор
    Много е красива и стилна! За съжаление е ютия!