Last news in Fakti

5 Юни, 2024 12:11 1 378 5

Наследникът на Huracan пристига с около 900 к.с.

  • lamborghini-
  • huracan

Бензиновият V8 генерира 800 конски сили

Наследникът на Huracan пристига с около 900 к.с. - 1

Наследникът на Lamborghini Hurracan за който в момента знаем, че носи кодово име 634 ще бъде хибридно чудовище с мощност около 900 конски сили.

Новият 4,0-литров V8 двигател с две турбини може да се похвали с 800 конски сили, а освен него, Lamborghini потвърди наличието на тримоторна електрическа система, като единият мотор е интегриран между двигателя и трансмисията. Останалите два мотора вероятно са разположени на предните колела за задвижване на всички колела.

Главният изпълнителен директор на Lamborghini разкри комбинираната мощност, надхвърляща 887 к.с., като предполага, че само електрическата система допринася с около 100 к.с..

Очаква се да видим новия модел през август.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Живанши

    3 0 Отговор
    Надявам се, че ще е по-бързо от Ревуелто, защото то е значително по-бавно от 4 години по-старото Ferrari SF90, което от горе на всичко е и с едно 200хил. евро по-евтино... SF90 е велик автомобил! Всеки път като го засека на живо се чудя дали е истина това което виждат очите ми...
  • 2 Така е

    4 2 Отговор
    Вече е в гаража ми, първи впечатления неудобни седалки!

    Коментиран от #4

  • 3 Милиционер

    2 1 Отговор
    А на нас БМВ та ни купиха с 400 кс само ,да следващите да са от тоз модел
  • 4 Ами

    5 2 Отговор

    До коментар #2 от "Така е":

    Седни на пейката и го гледай по телевизора
  • 5 Рали пилот

    2 0 Отговор
    На мен ще сами достатъчни 800 к.с. от V8-ка. Тримоторната електрическа @№$%€ може да си я спестят ;-D