17 Февруари, 2014 11:21 23 194 7

50 камуфлажни А4-ки от Audi

  • audi-
  • a4-
  • avant-
  • ян олсон

 

Немската марка Audi пуска в продажба 50 комбита от модела A4 Avant, които се явяват специална модификация, особеностите на която са свързани основно с различната разцветка. Ограничената серия е направена по мотиви на шведския състезател по ски свободен стил Ян Олсон и се характеризира с бяло-черни камуфлажни цветове. Именно той притежава няколко автомобила в подобна окраска, като сред тях се открояват Audi RS6 Avant, Audi R8 и Lamborghini Gallardo.
 
Новата версия е наречена Audi A4 Jon Olsson Camo Edition е се предлага единствено с двулитров четирицилиндров турбо дизелов двигател и с фирмената система Quattro за предаване на въртящия момент на всички колела. В стандартното си оборудване модификацията разполага и с допълнителен багажник-кутия, на тавана на автомобила, който е решен в същите бяло-черни камуфлажни краски. Екстериорът впечатлява и с елементи от пакета S Line.
Още нещо, на което трябва да се обърне внимание по външния вид са 19-цоловите черни лети джанти и по-производителните ксенонови фарове. С т.нар. оптичен тунинг разполага и салона на 50-те автомобила. Там акцентът е върху седалките. Новите кресла са доста по-спортни и се характеризират със силно изразена странична поддръжка. Окачването също е различно. То е спортно-ориентирано, като возията е значително по-твърда.
 
За съжаление на мнозина от феновете на Audi и зимните спортове, ограничената версия Audi A4 Jon Olsson Camo Edition ще се предлага само на територията на Швеция. Цената на един такъв автомобил е 399 900 крони - сума, равняваща се на около $62 000. От компанията обаче не изключват варианта, при по-сериозен интерес да увеличат бройките, като тогава те могат да започнат да се предлагат и на други пазари от ЕС.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Симеон Тасев

    2 8 Отговор
  • 2 Симеон Тасев

    2 8 Отговор
  • 3 Михаил Зарев

    10 3 Отговор
    Хубави са Аудитата.
  • 4 Кобрата

    5 4 Отговор
    Не са лоши Audi-тата, но за тези пари предпочитам да си купя Mercedes или BMW даже и на Porsche няма да се разсърдя.
  • 5 Нема Бира

    2 0 Отговор
    Т'ва май няма да можеш да го регистрираш дори и да имаш пари да го купиш! Тази маскировка май е запазена само за военни машини..
  • 6 stormtrooper

    4 0 Отговор
    Aбе, к'во им става на всички? Камуфлажно Ауди, Порше с написано тук-там "Мария Шарапова"...? Какво да го прави човек това? Това си е само да стои като изложбен експонат, нищо пове4е....
  • 7 Petar Andreev

    2 0 Отговор