Last news in Fakti

13 Юни, 2024 09:18 880 2

Фейслифт за BMW M2: Повече мощност в същата обвивка

  • bmw-
  • m2-
  • m3-
  • m4-
  • competition

Компанията обнови компактното купе

Фейслифт за BMW M2: Повече мощност в същата обвивка - 1

Малко повече от година след дебюта си BMW M2 получава фейслифт, но този път не само с промени в дизайна. Най-голямата новина е обновяването на двигателя. M2 вече разполага със същия трилитров битурбо двигател S58 като M3 и M4, като мощността му е увеличена от 460 на 480 конски сили. Въртящият момент също е увеличен, достигайки 550 Нм с механичната трансмисия и 600 Нм с осемстепенната автоматична трансмисия. Това означава малко по-бързо ускорение: 0-100 км/ч за 4,0 секунди (автоматична скоростна кутия) и 4,2 секунди (ръчна скоростна кутия).

Фейслифт за BMW M2: Повече мощност в същата обвивка

M2 се възползва и от оптимизираната настройка на педала на газта и поведението на реакцията във всички режими на шофиране. Това обещава по-директно и завладяващо изживяване при шофиране.

Въпреки че някои фенове може би са искали по-драматична промяна на екстериора, визуалните промени са незначителни. Единствените актуализации са стандартните черни изпускателни тръби и леко променените надписи.Отвътре M2 възприема новия дизайн на от фейслифта на M3/M4. Той се предлага стандартно в кожа, като по желание може да се дооборудва с алкантара.

Фейслифт за BMW M2: Повече мощност в същата обвивка

Информационно-развлекателната система получава освежаване с новата операционна система 8.5, работеща на двойна екранна конфигурация (12,3-инчов инструментален панел и 14,9-инчов информационно-развлекателен дисплей). Управлението на климатичната инсталация, включително отоплението на седалките и волана, вече е изцяло дигитално и може да бъде достъпно чрез сензорния екран или гласови команди. Новата функция за навигация с добавена реалност е друго ново допълнение.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пилот на Ферари

    7 1 Отговор
    И тия като Фолксваген - всичките еднакви .
  • 2 4.4

    3 1 Отговор
    Щом са изкарали фейслифт на модела, трябва да пуснат нова линия анцузи и диагоналки, подходящи за техните шофьори, разбираш ли.