Last news in Fakti

17 Юни, 2024 11:10 3 357 6

Стартират продажбите на новото M3 у нас (БГ ЦЕНИ)

  • bmw-
  • m3-
  • m3 competition-
  • xdrive

Седанът започва от 170 950 лева

Стартират продажбите на новото M3 у нас (БГ ЦЕНИ) - 1

По-малко от три седмици след премиерата на новото BMW M3, обновеният модел вече е наличен в конфигуратора на марката за България. Макар да претърпя фейслифт, а не цялостна смяна на платформата, седанът може да се похвали с увеличение на мощността и нова визия. Фаровете са с нов дизайн на дневните светлини и мигачите, има и нов комплект лъскави ковани алуминиеви джанти. Интериорът също е освежен, с нов триспицов волан и по-премиум арматурно табло. Вече липсват и физическите бутони за климaтичната система, която се управлява от централния екран.

Базовото M3 запазва своя 3,0-литров редови шестцилиндров двигател с турбокомпресор и 473 конски сили, който може да задвижи автомобила от нула до сто километра в час за 4,1 секунди. M3 Competition получава същия двигател, но с увеличена до 503 конски сили мощност, което намалява времето от 0 до 100 км/ч с една десета от секундата.

Стартират продажбите на новото M3 у нас (БГ ЦЕНИ)

M3 Competition xDrive е претърпяло някои промени в двигателя и вече разполага с 523 конски сили, което е с 20 повече от предишния модел. Това води до ускорение от 3,4 секунди от 0 до 100 км/ч.

Що се отнася до цените у нас, то логично най-евтино е базовото M3, което започва от 170 950 лева, преди да се развихрите с конфигуратора. Срещу 183 200 лева може да се сдобиете с M3 Competition, а конфигурацията с 4х4 задвижване се предлага срещу 193 850 лева.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    15 0 Отговор
    За две има ли отстъпка?
  • 2 мани беги

    15 15 Отговор
    скучно, грозно, скъпо, по нищо неразличаващо се от останалите им кенефи ... само будала бил дал толкова много пари ... тези кенефи ги купуват с народна пара!
  • 3 Да бе...

    15 2 Отговор
    200 хилки...?! Ко...?! НЕ!
  • 4 Читател

    9 7 Отговор
    193 хиляди за БМВ Абе вие ще ме побърка те от смях.
  • 5 Рук

    7 0 Отговор
    Някои има ли толкова пари
  • 6 Куку

    4 0 Отговор
    Луди пари,за който ги няма... иначе моето джипи взема 25 бона на месец, що да не си куп и?