21 Юли, 2024 12:15 1 661 12

Honda възражда кросоувъра Element

  • honda-
  • element-
  • пикап-
  • кемпер
Honda възражда кросоувъра Element - 1

Популярният някога кросоувър Honda Element може да се появи отново на пазара, но вече под формата на кемпер-трансформър. Другото интересно за иновацията е, че като задвижващ агрегат за нея е предвиден електромотор.

Изданието Car and Driver сподели патентни изображения на предстоящата новост. Съдейки по тях, новият автомобил ще има формата на пикап с ъгловат дизайн и висок просвет. Ще разполага и с няколко плъзгащи се секции, които се прикрепят към покрива и товарната платформа на автомобила, увеличавайки неговата функционалност. Размерите на модела с тези надстройки обаче също ще нараснат и то около два пъти повече.

Honda възражда кросоувъра Element

Според втория патент пикапът ще има регулируема преграда на товарното отделение. В зависимост от позицията ще може да променя размерите си. В разгънато състояние новостта ще може да се конкурира с Ford Maverick и Hyundai Santa Cruz по отношение на размерите. Honda предлага удължаване на покрива, когато преградата е в крайно положение, за да се осигури повече вътрешно пространство.

Honda възражда кросоувъра Element

Струва си да се отбележи, че този всъдеход не е толкова очевиден като препратка към познатия ни Element, тъй като има блоков, здрав вид с преден багажник, който се простира нагоре и преминава в независим от кабината багажник отзад. Кога ще бъде представена новостта, няма информация. Вероятността за появата на такъв модел в линията на марката обаче е доста висока, тъй като Honda вярва, че той перфектно ще обогати моделната им гама.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стигнах до "електромотор" и

    13 2 Отговор
    спрях да чета рекламата му. И да ми го подарявате не го искам! Прахосмукачка на батерии не!
  • 2 Пешо от панелката

    7 0 Отговор
    Ина блоков, здрав вид. Ако е като блок 238, значи е много як.
  • 3 Ония с Фордо

    15 2 Отговор
    Радо , този "популярен" модел никога бе е бил популярен в България и Европа ! Сигурен съм че 99,999 % от читателите (включително и аз) не са чували за този модел !
    Един съвет от мен - спри да пускаш Никому ненужна копи пейс информация от списания и сайтове предназначени за потребителите от САЩ у нямат нищо общо с европейските !
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Ти си

    11 0 Отговор
    Защо нещо старо и незапомнено го наричат иновативно като му сложат ел мотор ? Утре ако някой забравен таралясник бъде впрегнати кон пак ли ще е иновация или въртенето на пед-али и ходенето пеш пак ли ще е иновация ....
  • 6 ИНОВАТИВЕН ЕЛ ЗАПАРТЪК!

    9 1 Отговор
    НАШИО БЛОК Е ИНОВАТИВЕН , НАЛЕПИХА МУ СТИРИОПОРИТЕ И ОТ ПАНЕЛКА СТАНА ИНОВАТИВЕН МИСИРКИ. НИШЕТЕ ЗА НЕГО , ОТ ЛЮЛИН СЪМ, АЙДЕ ИДВАЙТЕ ДА ГО СНИМАТЕ! НО ВЪТРЕ СМЕ СИ СЪЩИТЕ ВМИРИСАНИ ЗАПЪРТЪЦИ!
  • 7 Никъде

    5 0 Отговор
    Тва никога не е било популярно.
  • 8 Бат Петьо

    0 0 Отговор
    До №3 :
    Съгласен съм, моделът се прави в САЩ и е за САЩ и Канада. В него няма много "японско" или "хондовско". Същото, като Субару Баха. Иначе идеята за "квадратна" Хонда с автомат и малко по-мощен двигател ме вдъхновява по принцип, но точно за ТОЗИ хондовски ДВГ - 2.4 - по форумите пишат, че не е особено сполучлив и единия от разпределителните валове прегаря , спича и т.н.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Марио

    0 0 Отговор
    Имам такава Хонда 2009г доста здрав и надежден автомобил, без много екстри освен един автомат на Хонда които е доста сполучлив