27 Юли, 2024 12:00 1 987 2

Renault тества нова "джипка"

  • renault-
  • austral-
  • фейслифт

Austral ще получи фейслифт само след три години на пазара

Renault тества нова "джипка" - 1

Renault Austral, сравнително ново попълнение в сегмента на компактните SUV, вече е на линия за промяна. Въпреки че започна да се предлага преди малко повече от година, френският автомобилен производител желае да уеднакви дизайна на Austral с по-новите си модели като Rafale и Scenic.

Очаквайте по-смела предна част, включваща най-новия светлинен подпис на марката и изпъкнала радиаторна решетка, вдъхновена от Rafale. Задната част също ще получи внимание, с по-остри LED светлини и вероятно някои фини стилистични промени. Отвътре се очаква салонът да получи технологично освежаване с актуализирани графики и вероятно нови материали.

Renault тества нова "джипка"

Макар че основната конфигурация на задвижването вероятно ще остане непроменена, с акцент върху 1,2-литров бензинов двигател с хибридно подпомагане, има възможност за доработка на двигателя, за да се отговори на предстоящите стандарти за емисии Евро 7.

Очаква се фейслифтът на Austral да се появи в началото на 2025 г., присъединявайки се към нарастващата гама от обновени модели на Renault.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 НВа

    9 1 Отговор
    Някаква буца с 1.2-литров двигател. Ще му боднат и "хибрид" и да дърпа още обороти батерията като се пълни:). Иначе ще има сигурно 4 тъч дисплея, с 15 инчов в "топ" "изпълнението" ;). Седиш на място и гледаш.

    Коментиран от #2

  • 2 "Очаквайте по-смела предна част,"

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "НВа":

    Няма какво да говорим.
    Ако може отдолу да се слага перка за косене ще е супер.