Last news in Fakti

14 Март, 2014 11:03 10 979 6

Представителства искат микробус от Lexus

  • lexus-
  • toyota-
  • ls-
  • alphard
Представителства искат микробус от Lexus - 1

Един от най-големите дилъри на Lexus в Япония е отправил молба към ръководството на компанията да разшири моделната гама с миниван. Инициативата вече са подкрепили и редица представителства на луксозната марка - особено в Китай, съобщава Automotive News.

Като основен аргумент в полза на микробус с емблемата на Lexus дилърите са изтъкнали тясното пространство на задната седалка на флагманския седан LS. Според поддръжниците на идеята много клиенти използвали автомобила си като подвижен офис, където биха искали да подремнат или да се преоблекат.

"Ако искам да заведа на обяд четирима човека, не можем да се качим в LS с шофьор", оплаква се един от дилърите. Според него микробус на базата на Toyota Alphard (на снимката с тунинг от Wald) би свършил чудесна работа за целта.

Актуалната гама на Lexus се състои от 10 модела. Пет от тях са седани, а два - всъдеходи. Луксозната марка на Toyota предлага също по един хечбек, SUV и спортно купе. На салона в Пекин през април към тях ще се присъедини и нов компактен кросоувър с името NX.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Vasik Atanasova

    1 0 Отговор
    МНОГО ГОТИН МИКРОБУС
  • 2 георги марков

    1 0 Отговор
    уникален ван
  • 3 Монго

    1 0 Отговор
    Въпрос на вкус...
  • 4 zendera

    1 1 Отговор
    Имам само един ама много прост въпрос към джапанезе гилдията-защо WALD която прави супер оптичен тунинг ,не прави и силов такъв?Или поне аз не зная за такъв...............
  • 5 ярослав станчев

    0 1 Отговор
    Буса е станал много добър.Само ей тез ветробрани на джамовете за какъв .... ги слагат?Много са ми смешни.Лично за мен са жива цигания.На времето,като си купих първата кола,Лада Самара,имаше такива.Първата ми работа беше да ги изтръгна и после се качих да карам.
    Защо са о....и хубавата кола с такива боклуци?
  • 6 galaxy

    0 0 Отговор