Last news in Fakti

21 Март, 2014 09:34 29 579 7

Как едно ченге (не) върши работа

  • kia-
  • sportage-
  • реклама

Да привлечеш цялото внимание на опитен пътен полицай съвсем не е лесна работа... Освен ако не си собственик на новата Kia Sportage. Именно в това се опитва да ни убеди поредната изключително ефектна реклама на Sportage. Видеото е част от новите уеб промоционални филмчета на Kia.

В него е представен един от бестселърите на марката - компактният SUV Sportage, който се появи с обновена визия и на нашия пазар. По автомобила няма радикални промени, но корекциите са изключително прецизни, с цел да се съхранят всички положителни черти на предшественика.

Основното внимание на инженерите и дизайнерите е насочено към подобряване на комфорта, както и към повишаване на качеството на материалите и тяхната сглобка. От Kia се надяват по този начин максимално да удовлетворят желанията на клиентите си и сега от марката заявяват, че са изпълнили задачата си на 100%.

В салона впечатление прави последното поколение на мултимедията Supervision с Infinity sound премиум аудиосистема и навигационна система със 7-инчов цветен touch-Screen дисплей, а за комфорта се грижат нови адаптивни амортисьори. От марката заявяват, че модернизацията на окачването е причина за по-стабилното и същевременно по-комфортно шофиране.

В купето на новата Kia Sportage са налични още куп екстри - една част от които се набиват на очи още от пръв поглед. Вижте повече за новия Sportage от поредното ефектно видео или на http://kia.bg/models/sportage/.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.
Платена публикация


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Симеон Тасев

    2 4 Отговор

    Коментиран от #3, #7

  • 2 Maksito Mystafov

    3 1 Отговор
    Ко да прай човека,акъла му остана в бараката
  • 3 Стоян Стоянов

    5 1 Отговор

    До коментар #1 от "Симеон Тасев":

    к'во викаш Монка - не е БМВ - значи не става, а?
  • 4 Anty I

    3 2 Отговор
    "По-добре стар Мерцедес отколкото нова Киа"
    Народна мъдрост

    Коментиран от #5, #6

  • 5 Пламен Пепелов

    1 1 Отговор

    До коментар #4 от "Anty I":

    4, ti pyk kolko koli ot markata Kia si remontiral ta izcepi tva mnenie , korejcite dosta seriozno ba4kata, 6toto imat ogromna konkurencia ot strana na iaponia i misli6 li dali ne se staraiat, kato si zamisliat kolite
  • 6 Shmeker

    3 0 Отговор

    До коментар #4 от "Anty I":

    Хората, които са правили стари мерцедеси са в КИА, не знам дали си прав ...
  • 7 mentra

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "Симеон Тасев":