1 Октомври, 2024 16:24 871 4

Ураган унищожи близо 700 коли в представителство

  • ураган-
  • представителство-
  • kia-
  • щети

Щетите се оценяват на над 28 милиона долара

Ураган унищожи близо 700 коли в представителство - 1

Ураганът Хелън нанесе значителни щети на дилърство на Kia във Флорида, в резултат на което бяха загубени над 670 автомобила. Дилърството Ken Ganley Kia New Port Richey претърпя сериозни наводнения и щети, като много автомобили бяха потопени във вода или унищожени от пожар.

Общата стойност на загубите за дилърството се оценява на 28-30 млн. долара, което го прави една от най-големите загуби в резултат на урагана. Повечето от унищожените автомобили са нови модели на Kia, но са засегнати и употребявани автомобили.

Kia реагира бързо на бедствието, като изпрати нова инвентарна наличност, която да замени изгубените автомобили. Дилърската група също така прехвърля употребявани автомобили от магазините си в Охайо, за да помогне за попълване на инвентара.

Въпреки значителните загуби Кен Ганли, собственик на дилърската група, остава оптимист за процеса на възстановяване. Той е уверил служителите, че ще продължат да получават заплати и че дилърската верига ще направи всичко възможно за възстановяване и възстановяване.

Разрушенията, причинени от урагана, подчертават уязвимостта на дилърските центрове и други предприятия в крайбрежните райони от екстремни метеорологични явления. То също така подчертава значението на готовността за бедствия и застрахователното покритие за такива ситуации.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Маг

    5 3 Отговор
    Това е само прашинка в пясъка от това което ви казах за САЩ и останалите. Но е началото.
  • 2 дилър

    6 3 Отговор
    Нема страшно,вече товарим кораба за Б.Г. много части има.
  • 3 факуса

    4 1 Отговор
    чакаме издуханите кии
  • 4 сектант

    1 2 Отговор
    щом са кии не е драма то това кола ли е