3 Октомври, 2024 10:26 510 2

Peugeot представи E-408

  • peugeot-
  • 408-
  • e-408

Стилният модел получи и електрическа версия

Peugeot представи E-408 - 1

Peugeot разшири гамата си от електрически автомобили с представянето на E-408. Новият модел е оборудван с акумулаторна батерия с капацитет 58,2 kWh, която осигурява пробег от 453 км с едно зареждане. Мощността се осигурява от един електромотор с мощност от 210 конски сили, които се предават към предните колела.

Скоростта на зареждане на E-408 е сравнително бавна, като максималната скорост на зареждане с постоянен ток е 120 kW. Това може да доведе до по-дълго време за зареждане в сравнение с други електромобили, които предлагат по-високи скорости на зареждане. Въпреки това E-408 предлага 11 kW бордово зарядно устройство за включване на променлив ток, което може да бъде удобно за зареждане в домашни условия.

Peugeot представи E-408

Въпреки тези ограничения E-408 предлага привлекателен пакет за тези, които търсят стилен и практичен електрически кросоувър. В сравнение с моделите с ДВГ, разликите са минимални и се изразяват в минимални акценти в екстериора и интериора.

Peugeot представи E-408

Има два варианта на оборудване: стандартен „Allure“ и GT. В салона стандартно се предлагат отопляем волан и отопляеми седалки. i-Cockpit разполага с 10-инчов централен дисплей с висока разделителна способност, а под него има конфигурируеми преки пътища със сензорни бутони. В допълнение към навигацията TomTom и дистанционните актуализации, Peugeot е предоставил на e-408 и ChatGPT.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 карате кид оригинала

    0 1 Отговор
    Цена? Форд Мустанг е 97к със 77кв батерия и 270кс на задно предаване.
  • 2 123456

    2 2 Отговор
    Хората се отказват от електромобилите - тия сега почнаха да развиват ....