8 Октомври, 2024 10:49 1 025 3

Toyota и Hyundai показват заедно най-наточените си модели

  • hyundai-
  • toyota-
  • n-
  • supra-
  • gr

Събитието е организирано в Корея

Toyota и Hyundai показват заедно най-наточените си модели - 1

Hyundai N и Toyota Gazoo Racing организират фестивал на който двете компании ще покажат най-новото в света на спортните си модели.. Това сътрудничество събира на едно място наточени автомобили от двете марки, включително Toyota GR Supra и Hyundai Elantra N, както и състезатели в моторните спортове като i20 N Rally cars.

На фестивала ще бъдат представени и вълнуващи концептуални автомобили, като например задвижваният с водород N Vision 74 на Hyundai и задвижваният с водород концепт AE86 H2 на Toyota. Освен това посетителите ще имат възможност да видят Ioniq 5 N TA Spec, който държи рекорда на Pikes Peak за модифицирани електрически SUV автомобили.

Toyota и Hyundai показват заедно най-наточените си модели

Въпреки че това е първото сътрудничество между Hyundai и Toyota, възможно е то да доведе до бъдещи партньорства и сътрудничества. И двете компании са отдадени на иновациите и производителността и успехът на този фестивал може да проправи пътя за бъдещи съвместни предприятия.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 тойота

    8 1 Отговор
    Добре , че има японски коли , за даможе да покараме истински автомобили .
  • 2 Газу рейсинг

    1 2 Отговор
    Съвместният модел на Тойота и Хюндай ще се нарича Тойдай или ...
  • 3 Ти да видиш

    2 0 Отговор
    Защо между топ моделите на двете марки нема ютии???? А да,ютиите са за баламурниците!