11 Октомври, 2024 17:14 869 3

Ексклузивното BMW Skytop M8 Targa влиза в производство

  • bmw-
  • m8-
  • skytop-
  • 8 series

Всички бройки вече са разпродадени

Ексклузивното BMW Skytop M8 Targa влиза в производство - 1

BMW Skytop дебютира през изминалата година като кабриолет, който съчетава елегантността на класическия дизайн на BMW с представянето и технологиите на модерен спортен автомобил. Този лимитиран модел е базиран на 8 Series.

Външният дизайн на Skytop е вдъхновен от емблематичните модели 507 и Z8. Неговите изчистени линии, мотивът на носа на акула и подвижните тарга панели му придават неподвластен на времето и изтънчен вид.

Под капака Skytop се задвижва от 4,4-литров V-8 двигател с две турбини, който осигурява 625 конски сили. Този двигател позволява на автомобила да ускори от 0 до 100 километра в час само за 3,3 секунди.

Свалящите се тарга панели на Skytop предлагат уникално изживяване при шофиране на открито. Когато се свалят, панелите могат да се съхраняват в специално място за съхранение в багажника.

Skytop е модел от ограничена серия, като са произведени само 50 бройки. Тази ексклузивност увеличава желанието и стойността му.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 ИбнЕбн Ал Камил

    1 2 Отговор
    Хаай.... нейната май. Ка и хамила !