11 Октомври, 2024 19:12 593 5

BMW ще зарадва феновете си с новото M3

  • bmw-
  • m4-
  • m3-
  • s58

Шестакът остава и при следващото поколение

BMW ще зарадва феновете си с новото M3 - 1

BMW обяви, че ще продължи да произвежда M3 с двигател с вътрешно горене, въпреки нарастващата популярност на електромобилите. Главният изпълнителен директор на марката Франк ван Мил потвърди, че M3 ще остане на разположение, докато има клиентско търсене на емблематичния редови шестцилиндров двигател.

Въпреки че точните спецификации на следващото поколение M3 все още не са известни, BMW работи, за да гарантира, че двигателят S58 отговаря на предстоящите стандарти за вредни емисии Euro 7. Това ще позволи на M3 да остане на пазара поне още едно поколение.

Новият M3 ще се базира на модулната платформа CLAR, която е обща за останалите модели 3 Series. Въпреки това не се очаква купето с две врати M4 да продължи да се произвежда след настоящото си поколение.

Решението за продължаване на производството на M3 с двигател с вътрешно горене отразява ангажимента на BMW да предлага разнообразна гама от модели, които да отговарят на предпочитанията на клиентите. Въпреки че електромобилите стават все по-популярни, все още има силно търсене на високопроизводителни спортни автомобили с мощни двигатели.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пилот на Ферари

    4 2 Отговор
    Много обичам сутрин като си изпия кафето , да отида до бавареца , да седна в кожения салон , да бръкна в подлакътника . Да извадя ключовете на Алфата и да отида да си свърша работата . То и без това Бавареца я запали , я не !

    Коментиран от #4

  • 2 Някой си

    4 0 Отговор
    Как ще ги зарадва? Като му намали размера на ноздрите на зурлата ли?
  • 3 Джуган

    2 0 Отговор
    Истинското BMW М3 е точно с две врати.
  • 4 Леля Гошо

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Пилот на Ферари":

    Не знаех че има Е36 компакт с кожен салон
  • 5 споко

    0 0 Отговор
    И с 2 врати ще има. Те и фолксваген говореха че ще спират Пасать седан, ама се отказаха