19 Октомври, 2024 13:16 1 099 5

Четирима мъже откраднаха 120 луксозни коли и мотори

  • кражба-
  • автомобили-
  • крадци
Четирима мъже откраднаха 120 луксозни коли и мотори - 1

Щатската полиция на Роуд Айлънд е арестувала четирима мъже във връзка с група за кражби на луксозни автомобили в няколко щата. Мъжете на възраст от 24 до 32 години са обвинени в кражбата на над 120 луксозни автомобила, включително BMW, Porsche, Bentley, Rolls-Royces, Mercedes и Land Rover, от дилърски центрове в Масачузетс, Ню Хемпшир, Кънектикът и Пенсилвания.

Кражбите са извършени между февруари 2023 г. и юли 2023 г., а общата стойност на откраднатите автомобили се оценява на около 5 млн. долара. В допълнение към луксозните автомобили мъжете са откраднали и 19 мотоциклета Husqvarna от дилърски център в Пенсилвания и 11 мотора от дилърски център във Филипстън, Масачузетс.

Четиримата мъже са арестувани след разследване на полицията на щата Роуд Айлънд и ФБР. Властите смятат, че мъжете са били част от по-голяма престъпна организация, която е отговаряла за кражбата и продажбата на луксозни автомобили.

Полицията е възстановила 41 автомобила и 11 мотора, които са били свързани с групата за кражби. Повечето от превозните средства са били възстановени в Роуд Айлънд и Масачузетс, но един Range Rover е бил открит в транспортен контейнер в Ню Джърси и е пътувал за Африка.

Трима от мъжете - Белтер Жирон, Алберто Ривера и Оникс Едуардо, в момента са задържани. Ричард Робинсън е освободен под гаранция в очакване на по-нататъшни съдебни процедури.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Браво!

    0 3 Отговор
    На крадците!
  • 2 Робин ху…

    4 1 Отговор
    Да крадеш от айдyк не е грях.
  • 3 ПореднияТъпак

    3 1 Отговор
    Ганефчо, откраднаХА или откраднаЛИ, неграмотнико!

    Коментиран от #5

  • 4 Раданч Татлъту🐵🐵🐵

    3 0 Отговор
    Джендъри🌈🌈🌈🖕
  • 5 Галигео Галигей

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "ПореднияТъпак":

    Миленчо е уникално умен.🤣🤣🤣🖕