24 Октомври, 2024 14:52 428 0

Kia загатна за премиерата на новия Sportage

  • kia-
  • sportage-
  • фейслифт

Фейслифтът пристига през ноември

Kia загатна за премиерата на новия Sportage - 1

Kia Sportage ще получи фейслифт през ноември 2024 г. Актуализираният модел ще се отличава с нов светлинен подпис „Звездна карта“, променена „тигрова“ радиаторна решетка и преработени предни и задни светлини. Очаква се интериорът да остане до голяма степен непроменен, като е възможно да има някои незначителни подобрения на информационно-развлекателната система и дисплея на водача.

Kia загатна за премиерата на новия Sportage

Гамата двигатели вероятно ще остане същата, с възможности за меко хибридни, хибридни и plug-in хибридни задвижвания. Sportage ще продължи да се задвижва от 1,6-литров четирицилиндров бензинов двигател. Очаква се фейслифтът на Sportage да бъде пуснат в продажба в началото на 2025 г.

Kia загатна за премиерата на новия Sportage

В допълнение към гореспоменатите промени, фейслифтът на Sportage може да включва и нови технологии и функции за безопасност. Например, Sportage може да бъде оборудван с последното поколение на усъвършенстваните системи за подпомагане на водача Drive Wise на Kia. Тези системи включват функции като адаптивен круиз контрол, асистент за поддържане на лентата на движение и автоматично аварийно спиране.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА