28 Октомври, 2024 12:21 664 3

Lancia се завръща в мотоспорта с Ypsilon Rally 4 HF

  • lancia-
  • ypsilon-
  • 4-
  • hf
Lancia се завръща в мотоспорта с Ypsilon Rally 4 HF - 1

Lancia се завръща триумфално в света на ралитата с Ypsilon Rally 4 HF. Това специално издание на автомобила, вдъхновено от легендарното рали наследство на марката, е предназначено да се състезава в категорията Rally 4.

Ypsilon Rally 4 HF се задвижва от 1,2-литров двигател с турбокомпресор, който генерира 209 конски сили. Той е оборудван с петстепенна механична трансмисия и диференциал с ограничено приплъзване, което осигурява оптимално предаване на мощността и управление.

Lancia се завръща в мотоспорта с Ypsilon Rally 4 HF

Lancia представи и нов електрически хот-хеч Ypsilon HF, който се отличава с мощен електромотор с мощност 276 к.с. и време за ускорение от 0 до 100 километра в час от 5,8 секунди.Ypsilon Rally 4 HF и електрическият Ypsilon HF са базирани на същата платформа като Peugeot 208 и Opel Corsa. Въпреки това Lancia е придала на тези автомобили уникален дизайн и насоченост към производителността, което ги прави отличими на претъпкания пазар.

С Ypsilon Rally 4 HF Lancia не само възражда своето наследство в моторните спортове, но и демонстрира ангажимента си към иновациите и производителността. Завръщането на марката в ралитата със сигурност ще развълнува както феновете, така и ентусиастите.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тунинг

    8 1 Отговор
    Един добър тунинг на Пежо 208 с три цилиндъра "спортен" двигател.
  • 2 до долния

    1 1 Отговор
    Не виждам какъв е проблема на 3-те цилиндъра и никога не съм го виждал
  • 3 Всеки ден различно

    1 0 Отговор
    Нали писахте че била пред фалит