18 Май, 2014 09:30 7 596 13

Идва Nissan Pulsar

  • nissan-
  • pulsar
Nissan се завръща в С-сегмента с изцяло нов модел, наречен Pulsar. Просторният, 5-врат хечбек е създаден, за да отговори на специфичното търсене от европейските клиенти и ще бъде произвеждан във фабриката на Nissan в Барселона. Моделът ще бъде показан за първи път на 20 май 2014.
 
Pulsar ще възстанови силната връзка на Nissan с С-сегмента – вторият, най-голям сектор на европейския автомобилен пазар. Продажбите на новия Pulsar ще стартират през есента на 2014. Моделът е създаден със същите високо качество и иновативен подход, станали типични за моделите на Nissan.
 
Името Pulsar притежава богата история в продуктовата линия на Nissan, като се появява за първи път през 1978. Широко използван за модели на азиатския и австралийски пазари през последните четири десетилетия, баджът Pulsar също се появява на някои европейски пазари в началото на 90-те при модела N14.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Владислав Димитров

    1 2 Отговор
    Не са лоши тия пулсари http://i.wheelsage.org/pictures/n/nissan/pulsar/nissan_pulsar_sss_3.jpg
  • 2 Име:

    2 2 Отговор
    Най си ми харесваше Pulsar GTI-R, 2 врати, 2 литра, двойно предаване ATTESA, турбо хечбек....
  • 3 Име:

    2 2 Отговор
  • 4 Име:

    1 2 Отговор
  • 5 Гешшът

    3 1 Отговор
    Двигател SR20DET слаган в Силвия, за мен това е един от най-добрия 4 цилиндров излизал от фабрика на Нисан! Това е един малък GT-R, друго което ми харесва от предишните времена на нисан е Micra SuperTurbo, 930 кубика - 110 к.с. като комбинира Турбо и Суперчарджър в едно.

    Коментиран от #9

  • 6 Гешшът

    0 0 Отговор
    най-добрия*(не един от най-добрия)
  • 7 ярослав станчев

    1 1 Отговор
    Този модел в Европа не се ли казваше Съни?

    Коментиран от #8

  • 8 Име:

    3 2 Отговор

    До коментар #7 от "ярослав станчев":

    Да Sunny се казва в Европа. Много здрави автомобили. Един приятел кара sunny 94-та на 380 000 км, като не е имал никакви по-сериозни ремонти... още си вози стегнато..

    Коментиран от #10

  • 9 Име:

    2 1 Отговор

    До коментар #5 от "Гешшът":

    Аууу да старата микра... Те май и бяха много леки към 650кг....
  • 10 ярослав станчев

    3 2 Отговор

    До коментар #8 от "Име:":

    Така е,корави са.Комшията кара такова Съни,дизел.Малко е поръждясало тук там,обаче е чук.
  • 11 Благовест Стефанов

    4 0 Отговор
    Първата кола която си купих беше бяла Микра 1.3 super S:



    Беше хипарска количка, която ме караше да се усмихвам всеки път като я погледна, после жената я кара 2-3 години и ако иаше климатик още щеше да я търкаля. Докато новите нисани въобще не ми харесват, приличат на едни от многото.
    Микричката в града се набираше като спортна кола и това моторче 1.3 не показа никакви признаци на умора. На 205 000 "реални" километра я продадох в перфектен външен вид на цената на мобилен телефон .
  • 12 Николай Николов

    3 0 Отговор
    И аз да се включа, мой комшия също имаше Съни , купи я нова , гараж не е виждала, зимата на -25 палеше от раз , като взе да му омръзва взе да ходи на лов и риболов , караше е като линейка по черните пътища е нямаше разваляне тази кола. Капака на двигателя го отваряше веднъж в годината да види там ли е мотора.

    Коментиран от #13

  • 13 Монго

    0 0 Отговор

    До коментар #12 от "Николай Николов":

    Нека приятеля ти да опита това с която и да е кола след 2010 год...