Last news in Fakti

23 Май, 2014 11:07 4 922 2

Недискретно за Opel Corsa

  • opel-
  • corsa

Новото поколение на Corsa ще се появи на бял свят още тази година. Премиерата на модела е насрочена за есента на 2014 година и ще се състои в рамките на автомобилното изложение в Париж. Няколко месеца преди това обаче в интернет пространството се завъртя интересна информация за хечбека. Тя все още не е официална, но според експертите е доста близка до истината. Тази информация породи и направата на доста рендери по темата, един от които ви показваме и ние.

Новата Corsa ще заимства доста от чертите, които зададе по-малкият Adam, но задницата ще е по-солидна и ще наподобява малко и на Meriva. Що се отнася до техническата част от новата Corsa, по всяка вероятност тя ще разполага с нови еднолитрови трицилиндрови мотори с мощност от 90 до 115 конски сили. Ще има и Corsa с четирицилиндрови двигатели, които ще бъдат заимствани от по-големия модел Astra. Новото в салона на предстоящата Corsa ще е свързано с интегриране на иновационни мултимедийни системи.

Очаква се мултимедията IntelliLink да се появи с доста по-голям дисплей, а качеството на материалите и това на самата сглобка ще бъде повишено. Най-хубавото е, че от компанията казват, че въпреки иновациите новата Corsa няма де е по-скъпа от сегашната. Дали това обещание ще бъде спазено ще разберем още през есента на тази година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Златин Славчев

    7 2 Отговор
    strahotna kola
  • 2 masacre

    4 0 Отговор
    Идеална е!Тих гараж и трябва само....