Last news in Fakti

30 Юни, 2014 11:06 6 783 12

Ясна е и цената на всъдехода на Bentley

  • bentley-
  • всъдеход
Шефът на Bentley Волфганг Дюрхаймер заяви в едно любопитно интервю за изданието Autocar, че дългоочаквания всъдеход с марка Bentley ще се появи на пазара със стартова цена от 162 000 евро (130 000 паунда). Посочената сума се отнася за базовата модификация и е доста по-ниска от тази на флагмана Mulsanne, който се предлага във Великобритания за 228 000 паунда.
Що се отнася до техническите детайли около предстоящия всъдеход, то вече са известни някои нови подробности. Луксозният всъдеход ще бъде построен на платформата MLB Evo и ще бъде достъпен с два агрегата. Базов ще стане V-образният четирилитров осемцилиндров двигател, а вторият мотор ще е W12. Той ще е с работен обем от шест литра, а през 2017 година на пазара ще се появи и хибридна версия.
В интериорно и екстериорно отношение всъдеходът с марка Bentley ще се повлияе доста от концепцията EXP 9 F, но в него ще бъдат въплътени и черти от моделите Continental GT и Flying Spur. Очаква се и появата на цифров приборен панел, който ще е сходен с този на новото Audi TT. Производството ще става в завода на марката в британския град Крю, а за производството му компанията вече е похарчила колосалната сума от 800 млн. британски лири. Премиерата е насрочена за 2016 година.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Stone Kold

    3 0 Отговор
    подминаха себе си по грозотия

    Коментиран от #2

  • 2 M_SUX

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "Stone Kold":

    Не е реално колко си прав, не знам какъв снобар трябва да си за да си вземеш тоя кенеф при наличието на Рейндж Роувър например.
  • 3 Кольо Фильов

    4 0 Отговор
    Не ми допада Ауди Q7 с кръгли фарове
  • 4 Кунева да го..

    4 0 Отговор
    100% модела за крайния потребител ще се отличава доста от показания кош на снимката :)
  • 5 Иван Господинов

    5 0 Отговор
    Е ама вие нали не си мислите че тая черната будка ще има нещо общо в дизайнерско отношение с крайният продукт?
  • 6 Е Ся!

    5 0 Отговор
    Грозно е, скъпо е което значи че ще се купува. И това има доста общо с крайния продукт от към габарити и всичко останало понеже е крайния вариант с захванати към него пластмасови кори за да не си личат "новаторските дизайнерски решения..."

    Коментиран от #8

  • 7 Кобрата

    4 0 Отговор
    що за дизайн е това, направо съм разочарован, не го очаквах това точно от Bentley.
  • 8 Никой

    5 0 Отговор

    До коментар #6 от "Е Ся!":

    Когато се махнат всички пластамси отгоре със сигурност ще е доста по-хармонично. А и този лъжнив фар отзад разваля всичко в момента.
  • 9 Киро Стоев

    1 2 Отговор
    Отпред са изкопирали от Бентли

    Коментиран от #10

  • 10 Никой

    2 1 Отговор

    До коментар #9 от "Киро Стоев":

    Прочети заглавието поне..
  • 11 ярослав станчев

    2 3 Отговор
    Ха,грозно било,скъпо било,ала бала.Ми не го купувайте,като не ви кефи бе.Купувайте си красиви коли втора ръка,на реални километри от Горубляне.

    Коментиран от #12

  • 12 Кобрата

    3 0 Отговор

    До коментар #11 от "ярослав станчев":

    Може и от Баталова воденица