Last news in Fakti

22 Август, 2014 18:31 1 404 1

Станислав Дончев е новият директор на Български пощи

  • станислав дончев-
  • николай найденов-
  • директор-
  • български пощи-
  • съвета на директорите на "холдинг бдж"

Николай Найденов е включен в състава на Съвета на директорите на „Холдинг БДЖ“ ЕАД

Министърът на транспорта информационните технологии и съобщенията Николина Ангелкова назначи за главен изпълнителен директор на „Български пощи” ЕАД Станислав Дочев. Той има дългогодишен опит в сферата на логистиката, а от 2010 г. работи в държавното дружество.

Заемал е поста заместник-изпълнителен директор на Български пощи, а в периода 05.2012 – 02.2014 г. е директор на „Специализирано поделение“ EMS/BULPOST, което отговаря за куриерските услуги.

Завършил е испанска филология в СУ „Св. Климент охридски“ и има придобита магистърска степен по външна търговия и право в Института за следдипломна квалификация към УНСС. Владее испански, английски и руски език. 

С друга заповед на министър Николина Ангелкова, Николай Найденов е включен в състава на Съвета на директорите на „Холдинг БДЖ“ ЕАД. Той заема мястото на Анелия Крушкова.

Николай Найденов е юрист, като последователно е работил в Министерството на правосъдието, Министерството на вътрешните работи и „Информационно обслужване“ АД. В периода 2013 – 2014 г. е заместник-председател на борда на директорите на „Холдинг БДЖ“ ЕАД.

Завършил е право в Академията на МВР. Има две магистратури – „Финансов и банков мениджмънт“, придобита в Института за следдипломна квалификация към УНСС и „Управление и развитие на човешките ресурси“ – в Нов български университет. Владее английски и руски език.   

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 маринов

    0 0 Отговор
    със стари ку..и ново къбаре.