Last news in Fakti

7 Декември, 2014 11:17 1 476 3

Лукарски: Не България, а Русия май се изяжда заради „Южен поток”

  • южен поток-
  • лукарски-
  • русия

Не България, а Русия май се изяжда заради „Южен поток”. Времето ще покаже дали трябва да ни е яд, че „Южен поток” може да не мине през България. Не мога да кажа, че проектът е спрян завинаги. Времето ще покаже кой какво губи. Това каза пред bTV министърът на икономиката Божидар Лукарски.

„От много хора чуваме, че губим. Но Русия май се изяжда от яд, че нещата не случват, а не България. В никакъв случай тръбата през Турция няма да излезе по-евтино на Русия”, каза още Лукарски.

Той подкрепи тезата на Радан Кънев, че в момента всичко около „Южен поток” се използва от Русия, за да се води атака срещу България и кабинета.

Лукарски добави, че всички документи около „Южен поток” са намерени и са при министъра на енергетиката Теменужка Петкова. „Тя работи много, за да може премиерът да бъде солидно подготвен за срещата по енергетика на 9 декември в Брюксел. Документите са намерени и се анализират”, добави още Лукарски.

Относно нападките срещу него, Лукарски каза, че е свикнал да бъде критикуван и обсъждан.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 някой си

    0 0 Отговор
    Хей , ако дойде това време да се разбере дали е загубила милата България . с какво ще върнеш загубите на България..
  • 2 Въпрос

    0 0 Отговор
    Документите са намерени и се анализират”, добави още Лукарски.
    --------------------------------
    И ги, че някой се е укривал до сега?)) А преди това не е било възможно да се анализира?)) Смешник...
  • 3 Гост

    0 0 Отговор
    "Времето ще покаже дали трябва да ни е яд" ?.. .. Ами дали ще си жив тогава, че да те изядем с парцалите... Щото могат да си чакат и дори отлагат времето, но за мислещите хора е ясно - България губи заради скодоумието на управниците си, заради лакейското им поведение, заради късата им памет и още заради какво ли не ...