Last news in Fakti

17 Декември, 2014 13:51 1 059 0

Иван Кралев ще замени Васил Велев в УС на Сребърния фонд

  • иван кралев-
  • васил велев-
  • сребърен фонд

Правителството определи Иван Кралев за член на Управителния съвет на Държавния фонд за гарантиране устойчивост на държавната пенсионна система. На този пост той заменя Васил Велев. Промяната е следствие от възприетия ротационен принцип за излъчване на представител от национално представителните организации на работодателите за член на Управителния съвет на Сребърния фонд.

Ръководството на фонда се осъществява от УС, който се състои от председател и осем членове. Министърът на финансите е председател, а министърът на труда и социалната политика е заместник-председател. Двамата участват по право в Управителния съвет.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА