Last news in Fakti

22 Януари, 2015 12:26 1 204 0

И Apple наложи санкции на Крим

  • apple-
  • крим-
  • iphone

Експерти посочват, че жителите на полуострова могат да заобиколят забраната като пазаруват продуктите на американския концерн чрез интернет

Apple е изпратила писмо до своите партньори, в което се моли те да подпишат предизвестие за спиране на своята работа в Крим. Това трябва да стане от 1 февруари, когато влизат в сила нови санкции срещу полуострова.

От тази дата партньорите на Apple нямат право да продават продукцията на концерна в Крим, така и да предоставят свързани с тях услуги.

В Крим работят няколко магазина, които продават продуктите на Apple.

Представителите на руските компании „Связной“, „Евросеть“ и „Юлмарт“ не коментират решението на Apple. Трите компании нямат магазини или e-shop на Крим.

Експерти посочват, че жителите на полуострова могат да заобиколят забраната като пазаруват продуктите на американския концерн чрез интернет, а доставката ще се извърши от пощата на Русия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА